Croquistegning

Croquistegning oplever stigende popularitet. Derfor oprettes der fra 1. februar 2017 både et eftermiddagshold og et aftenhold, som kører fra kl 15.15-17.15 og fra kl 17.45-19.45. Underviserne Bodil Høyer og Lisa Marie Frost vil skiftevis stå for undervisningen.

Prisen er fortsat 50 kr. pr. gang og forudsætter, at man har årskort til museet (250 kr.).

Du kan her købe et årskort til Nivaagaards Malerisamling og læse om de mange fordele, du får som årskortholder.

Croquistegning kræver ingen forudgående tilmelding.

Har du mod på at afprøve og udvikle dit tegnetalent, så mød op, medbring en masse papir – ikke nødvendigvis af den fine slags – og enkle tegneredskaber. F.eks. en blyant B8, en 20 kroners æske Filiafarver og sort tegnekul. Tegnebræt findes på stedet.

 

Croquis workshop

Søndag den 21. maj kl 10.30 – 15.30
Søndag den 11. juni kl 10.30 – 15.30

Kurset henvender sig til både øvede og begyndere, og vil arbejde med kunstneriske tegneaktiviteter forankret i iagttagelsen af levende model og naturen omkring museet. Der arbejdes med kridt, kul, blyant, blæk og papir/collage. Dagen vil byde på mange og små øvelser og opgaver.

Kursisterne medbringer papir til eget forbrug (gerne 40 ark i A3 størrelse), en saks, en limstift samt diverse tegneredskaber, kul og kridt (sort, hvidt, rødt, brunt) og blyanter gerne 6 B eller 8 B.

Kursusdagen koster 300 kr. pr. deltager og kræver forudgående tilmelding og betaling samt årskort til museet (250 kr.). Prisen inkluderer 4 timers undervisning, model og fælles frokost i museets cafe (drikkevarer ikke inkl.).

Tilmelding sker ved betaling enten via www.billetto.dk eller i receptionen. Begrænset antal pladser.

 


@