• Croquisundervisning og tegne workshop
  • Croquisundervisning og tegne workshop

Croquisundervisning

Vi fortsætter med to ugentlige hold om onsdagen som ligger lidt tidligere end sidste sæson. Eftermiddagshold fra kl. 14.45-16.45 og aftenhold fra kl. 17-19. Underviserne Bodil Høyer og Lisa Marie Frost vil skiftevis stå for undervisningen.

Prisen er fortsat 50 kr. pr. gang og forudsætter, at man har årskort til museet (250 kr.).

Du kan her købe et årskort til Nivaagaards Malerisamling og læse om de mange fordele, du får som årskortholder.

Har du mod på at afprøve og udvikle dit tegnetalent, så mød op, medbring en masse papir – ikke nødvendigvis af den fine slags – og enkle tegneredskaber. F.eks. en blyant B8, en 20 kroners æske Filiafarver og sort tegnekul. Tegnebræt findes på stedet.

 

Tegne workshop

Kunstnerisk aktivitet forankret i iagttagelsen – Af natur og levende model

Søndag den 20. august kl 10.30 – 15.30
Søndag den 17. september kl 10.30 – 15.30

Kurset henvender sig til både øvede og begyndere, og der arbejdes med kunstneriske tegneaktiviteter forankret i iagttagelsen af levende model og naturen omkring museet. Der arbejdes med kridt, kul, blyant, blæk og papir/collage. Kurset er ikke et teknisk tegnekursus, øvelserne på workshoppen er primært møntet på at øve og skærpe kursisten i at kombinere iagttagelse og tegning.

Kursister bedes medbringe udstyr: papir til eget forbrug (gerne 40 ark i A3 størrelse), en saks, en limstift samt diverse tegneredskaber, kul og kridt (sort, hvidt, rødt, brunt) og blyanter gerne 6 B eller 8 B.

Kursusdagen koster 300 kr. pr. deltager og kræver forudgående tilmelding og betaling samt årskort til museet (250 kr.) Prisen inkluderer undervisning, model og fælles frokost i museets cafe (drikkevarer ikke inkl.) Tilmelding sker ved betaling enten via www.billetto.dk eller i receptionen. Begrænsede antal pladser.


@