,
  • Fordyb dig i puslespil

Fordyb dig i puslespil

Sæsonen for puslespil-lægning er slut. Tak for denne gang. Vi ses til efteråret til endnu en hyggelig psulespilsæson.

Hvis man vil have sit ufærdige puslespil med hjem, betales 150 kr. i receptionen.

Ufærdige puslespil bedes afhentet inden 1. juni 2018, og depositum tilbageleveres samtidig. Efter den 1. juni 2018 er det ikke længere muligt at få udleveret sit depositum.

Puslespil-lægning på museet
De hyggelige eftermiddage med puslespilslægning har gennem flere sæsoner dannet rammet for et velbesøgt koncept, hvor gæster sidder og fordyber sig sammen eller alene i et detaljeret puslespil. Motiverne er med museets egne klassiske malerier, udført af store, historiske kunstnere. Således bliver du ledt videre ind i verdenshistoriens mindste detaljer af overraskende observationer, sirlige penselstrøg og et helt nyt blik på unik malerkunst. Det foregår i den hyggelige havefoyer udvalgte dage hver forår og efterår.

Puslespillene udleveres kun på de udvalgte dage og må tages gratis med hjem af deltagerne, når den sidste brik er lagt. Ufærdige puslespil opbevares af museet for en kort periode efter at den pågældende sæson slutter. Aktiviteten er gratis og kræver ikke museumsbillet. Depositum på 150 kr. ved udlevering af puslespil. Deltagerne kan købe kage, kaffe, øl og vand i cafeen, der efter kl. 17.30 også serverer aftenens ret.

 


@