• Gastro- og koromvisninger

Gastro- og koromvisninger

Dette efterår præsenterer vi fire sanselige aftener på Malerisamlingen, hvor museets vidunderlige værksamling bringes i spil i gennem mad, vin og musik.

Gastro-omvisninger

Mad og kunst hænger smukt sammen – både når malerierne i samlingen på kulturhistorisk vis oplyser os om madens betydning hos vore forfædre, og som en sanselig nydelse vi kan forkæle os selv med dagligt. Så tag med ind i gastronomiens univers, når vi tilbyder henholdsvis vinsmagning og smagning af forskellige ’bobler’ med dertilhørende lækre tre-retters menuer. Begge temaer suppleres med en spændende omvisning særligt kurateret til den aktuelle mad-og drikke.
Se hvornår der afholdes gastro-omvisninger og læs mere i kalenderen »

Koromvisninger

Sæsonen nye tiltag er to udtryksfulde omvisninger med sang i centrum. Dygtige korsangere fra Det Danske Kammerkor tager publikum med rundt i museets faste samling til udvalgte værker. Små fortællende indslag supplerer et farverigt repertoire af velkendte sange fra den danske såvel som den udenlandske sangskat. Efter hver omvisning kan publikum forkæle sig selv med en særlig kor-menu fra museets cafe, der serverer en tre-retters menu inkl. velkomstdrink til 295 kr. Husk at årskortholdere (inkl. én ledsager) får 10% rabat.
Se hvornår der afholdes koromvisninger og læs mere i kalenderen »


@