,
  • Gastro-omvisninger

Gastro-omvisninger

Sidste sæsons nye koncept med gastro-omvisninger viste sig at være meget eftertragtede, hvor vi måtte melde udsolgt flere uger forinden til størstedelen af arrangementerne. Derfor fortsætter vi selvfølgelig de sanselige aftener med tre temaer.

Fordi mad og kunst hænger smukt sammen – både når malerierne i samlingen på kulturhistorisk vis oplyser os om madens betydning hos vore forfædre, og som en sanselig nydelse vi kan forkæle os selv med dagligt.

Tag med ind i gastronomiens univers, når vi tilbyder vin-, kirsebærvin-, og absintsmagning ved tre forskellige gastro-omvisninger dette forår.

 

Fredag 9. februar
Gastro-omvisning: Smag på kunsten – Italiensk vin og mad
I kunsten er vinen et symbol på velstand, livsnydelse og skønhed. Vi begynder aftenen med en vinsmagning præsenteret af cafeens egen restauratør Richard Roth. Derefter en omvisning i udstillingerne med motiver af vin, osteriscener, pinjetræer, m.m. Tilbage i museets cafe samles indtrykkene ved en to-retters menu tilberedt med udgangspunkt i vin og malerier.

Læs mere og køb billet her » Denne gastro-omvisning er udsolgt

 

Fredag 16. marts
Gastro-omvisning: Smag på kunsten – Frugt og bær i vin, i mad og på lærred
Frugt og bær males omhyggeligt i guldalderens stillebentradition. Vi begynder aftenen med en kirsebærvinsmagning præsenteret af cafeens egen restauratør Richard Roth. Derefter en omvisning i udstillingerne med motiver af frugter, blomster. Tilbage i museets cafe samles indtrykkene ved en to-retters menu tilberedt med udgangspunkt i frugt, bær og malerier.

Læs mere og køb billet her »

 

Fredag 20. april
Gastro-omvisning: Smag på kunsten – 1800-tallets bohemeliv, absint og mad
Urter og planter males omhyggeligt i guldalderens stillebentradition. Vi begynder aftenen med en absintsmagning præsenteret af cafeens egen restauratør Richard Roth. Derefter en omvisning i udstillingerne med motiver af planter, blomster og livet i 1800-talllet. Tilbage i museets cafe samles indtrykkene ved en to-retters menu tilberedt med udgangspunkt i urter og malerier.

Læs mere og køb billet her »


@