• Jul på Nivaagaards Malerisamling
  • Jul på Nivaagaards Malerisamling

Jul på Nivaagaards Malerisamling

Julestue, korsang, juletræssalg, gløgg, æbleskiver og andet godt!

Det er gråt, det er koldt, det er mørkt! På Nivaagaards Malerisamling er der derfor travlt med at få sat gang i juleaktiviteterne. Allerede torsdag den 23. november lægger museet ud med åbning af Jette Frölichs Julestue. Et eventyrligt univers, der hurtigt får enhver til at glemme alt om vejrliget og lade sig forføre af Frölichs smukke design, hvor temaet i år er Vinter Drøm. Der er 25% rabat på Frölichs design til årskortholdere fra Malerisamlingen samt fra Ordrupgaard.

Malerisamlingen har året igennem besøg af dygtige amatørkor fra Nordsjælland som åbner museet med sang hver anden lørdag. I anledning af julen vil der fra lørdag den 25. november og hver lørdag frem til jul lyde en blanding af klassiske toner og julesang fra museets søjlesale. For tredje år i træk Fredensborg Slotskirkes Pigekor synger julen ind ved en aftenskoncert onsdag den 13. december kl. 19.30, hvor gæster kan nyde en klassisk julemiddag før koncerten.

Som sædvanlig kan du købe dit juletræ de tre første weekender i december på Malerisamlingens parkeringsplads, hos spejderne De Vilde Svaner. Overskuddet fra salget går til Svanernes årlige sommerlejr samt materiel og telte.

Museumsbutikken bugner af nye varer og gode julegaveideer, der er juleskattejagt for børn og barnlige sjæle i udstillingerne og selvfølgelig deltager cafeen også i alle juleaktiviteterne med gløgg, æbleskiver, og i weekenderne i december serveres lækker julefrokostbuffet.

Jette Frölichs Julestue er åben fra den 23. november til den 22. december
Tirsdag – fredag kl. 11-19
Weekender kl. 11-17

Juletræssalget foregår lørdage og søndage kl. 10-16 i de tre adventsweekender op til jul med start lørdag den 2. december og torsdag den 21. og fredag den 22. december kl. 16-19.

Korkoncerterne finder sted lørdage kl. 11
25. november Gladsaxe Kammerkor
2. december Kammerkoret VIVA
9. december Sophiekoret
16. december Tikøb og Gurre kirkers ungdomskor
23. december Helsingør Kammerkor
Korkoncerterne er gratis når entreen til museet er betalt

Julemiddag onsdag den 13. december kl. 18. Pris 175 kr.
Bordreservation nødvendig. Tlf. 53 85 10 17.
Julekoncert med Fredensborg Slotskirkes Pigekor, onsdag den 13. december kl. 19.30. Pris 150 kr. Halv pris for årskortholdere.
Bestil plads på tlf. 49 14 10 17, info@nivaagaard.dk eller via billetto.dk


@