November 2016

Julestue, korsang, juletræssalg, gløgg, æbleskiver og andet godt!

Det er gråt, det er koldt, det er mørkt! På Nivaagaards Malerisamling har vi derfor travlt med at få sat gang i juleaktiviteterne. Allerede torsdag den 24. november lægger vi ud med åbning af Jette Frölichs Julestue. Et eventyrligt univers, der hurtigt får enhver til at glemme alt om vejrliget og lade sig forføre af Jettes smukke design. Temaerne er i år feen, julerosen og hjertet.

Museet har siden sommeren inviteret dygtige amatørkor fra Nordsjælland til at åbne museet med sang hver anden lørdag. I anledning af julen vil der fra lørdag den 26. november og hver lørdag frem til jul lyde en blanding af klassiske toner og julesang fra Søjlesalen. Også onsdag den 14. december synger Fredensborg Slotskirkes Pigekor julen ind ved en aftenskoncert, hvor gæster kan nyde en klassisk julemiddag før koncerten.

Er det ikke nok til at sætte gang i julehumøret, kan man de tre weekender i december på parkeringspladsen, hos spejderne De Vilde Svaner, købe Nivås flotteste juletræ. Overskuddet fra salget går til Svanernes årlige udflugt.

I museumsbutikken vil der være gode juletilbud med bl.a. Storm P. juleark og puslespil, og selvfølgelig deltager cafeen også i alle juleaktiviteterne med gløgg, æbleskiver, og lækre juletallerkener.

 

Jette Frölichs Julestue er åben fra den 24. november til den 22. december
Tirsdag – fredag kl. 11-19 Weekender kl. 11-17 Læs mere her

Juletræssalget foregår lørdage og søndage kl. 10 -15 i de tre adventsweekender op til jul med start lørdag den 3. december.

Korkoncerterne finder sted lørdage kl. 11
26. november Gladsaxe Kammerkor
3. december Sletten Sangkor
10. december Tikøb og Gurre Kirkers børne- og ungdomskor
17. december Helsingør Kammerkor

Korkoncerterne er gratis når entreen til museet er betalt

 Julekoncert med Fredensborg Slotskirkes Pigekor, onsdag den 14. december kl. 19.30. Pris 150 kr. Halv pris for årskortholdere. Bestil plads på tlf. 49 14 10 17 eller info@nivaagaard.dk

Julemiddag onsdag den 14. december kl. 18. Pris 175 kr. Bordreservation nødvendig. Tlf. 53 85 10 17


@