Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 9-20 i hverdage og kl. 9-17 i weekender. Cafeens åbningstider er tirsdag-fredag kl. 11-20 og lørdag-søndag kl. 11-17.
Du vil komme til at arbejde selvstændigt og i tæt dialog med køkkenchefen og cafeens anden kok i et mindre team med både erfarent køkkenpersonale og unge cafe-medhjælpere. Udover cafeens medarbejdere vil du også komme i kontakt med resten af husets ildsjæle, som tæller 70 frivillige, receptionister og administration.
Nivaagaards Malerisamling har tre skiftende særudstillinger og mere end 300 arrangementer om året, som cafeen planlægger menukort til, udover private selskaber og middage.
Dine primære arbejdsopgaver
• Tilberedning af frokostretter
• Tilberedning eller forberedelse af aftenens ret
• Tilberedning eller forberedelse af frokoster og middage til selskaber
• Mulighed for at sætte præg på cafeens menuer omkring museets skiftende udstillinger, arrangementsprogram, ferniseringer og selskaber.
Faglige og personlige kvalifikationer
• Uddannelse som kok, smørrebrødsjomfru, cater eller relevant erfaring fra restaurationsbranchen
• Godt humør og overblik
• Kan arbejde selvstændigt og er vant til at arbejde med a la carte omkring frokost og selskaber
Vi tilbyder
• En fantastisk arbejdsplads på et levende, udadvendt museum i skønne omgivelser
• Gode og dedikerede kolleger med en uhøjtidelig og venlig omgangstone
• Faste rammer, med alsidige opgaver inden for museets årshjul og mange arrangementer
Ansættelsesforhold
Stillingen er på 20-25 timer ugentlig med ansættelsesstart snarest muligt. Der vil i perioder være mulighed for flere timer. Løn efter kvalifikationer.
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt og senest 31. marts 2024. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater og lukker rekrutteringen, når vi finder den rette medarbejder.
Yderligere oplysninger
Kan fås ved henvendelse til køkkenchef Hans Nilsson, tlf. 27 84 43 43
Ansøgningen sendes til hn@nivaagaard.dk
Se jobopslaget på Jobindex her
Læs mere om cafeen her
Læs mere om museet her