• Skolebesøg
  • Skolebesøg
  • Skolebesøg
  • Skolebesøg
  • Skolebesøg

Skolebesøg på Nivaagaards Malerisamling

Kunst skal ses i virkeligheden!

Museet tilbyder undervisning for skolebørn tirsdag – fredag om formiddagen, hvor eleverne har en enestående chance for at stifte bekendtskab med kunst og kultur, dansk og europæisk historie samt ikke mindst billedsprogets udvikling gennem mere end 500 år.

Museets undervisning foregår foran værkerne. Undervisningen er dialogbaseret, med henblik på at give eleverne værktøjer til at se billeder på egen hånd, også når de kommer tilbage til klasseværelset. For at vække nysgerrighed omkring kunsten lægger vi vægt på at inddrage eleverne via dialog og praktiske øvelser.

Undervisningen er gratis for skolebørn og kan bookes ved at skrive til museumsinspektør Birgitte von Folsach: bf@nivaagaard.dk eller museumsinspektør Maren Bramsen: mb@nivaagaard.dk.

Eleverne kan kun spise deres medbragte frokost på museet, når pladsen i museets café tillader det. I sommerhalvåret kan man også spise på terrassen.

Varighed: ca. 1 time alt efter klassetrin og niveau.

 

Voksenundervisning og sprogskoler

Det er muligt at bestille undervisningsforløb for voksne, men undervisning er kun gratis for skolebørn og ungdomsuddannelser. Kontakt museet for mere information.


@