,
  • Åbne sommerværksteder!

Sommerværksteder på museet

Er der en popkunstner gemt i dig? Sommeren 2022 står i Sister Coritas tegn på Nivaagaards Malerisamling – og åbne værksteder med masser af farver og budskaber.

Sister Corita var både nonne og popkunstner og tog i sine værker ofte udgangspunkt i samtidens reklamer og det visuelle boom, som Los Angeles undergik i 1960’erne. Hun legede med ord og betydninger og kombinerede kommercielle slogans med poesi, tekster fra Biblen, filosofi eller budskaber om fred og social retfærdighed. På sommerværkstederne kan museets gæster selv prøve kræfter med popkunsten.

2.-3. AUGUST KL. 11-14
POP-ART TRYKVÆRKSTED I PARKEN
Kom og design din egen mulepose, plakat eller postkort inspireret af Sister Coritas kunst. Der arbejdes med stoftryk og maling, pap, bogstaver og farver. Værkstedet finder sted i parken ved museet, hvor huskunstner Lisa Marie Frost står klar til at hjælpe alle med at skabe sit personlige udtryk. Kig forbi – og bliv så længe du har lyst!
For alle! Børn, unge og voksne.
Gratis deltagelse. Materialegebyr for mulepose: 30 kr. pr. stk.

FRA ONSDAG 22. JUNI
SOMMERFERIEVÆRKSTED I UDSTILLINGEN
Frem til 14. august kan du komme forbi sommerferieværkstedet i Sister Corita-udstillingen, hvor både voksne og børn kan fordybe sig i farver og budskaber og lave egne værker inspireret af Coritas ånd og billedskabende metoder. Hvad er DIT budskab? Skal det være med stencil, stempler eller håndskrift? Slip fantasien og skab grafiske billeder med ord eller skriv budskaber om en bedre verden på strandsten og muslingeskaller.
Gratis når entréen til museet er betalt.

Husk, at børn og unge u. 18 år har gratis adgang til museet.
Cafeen serverer frokostanretninger for børn og aftenens ret til 85 kr. for børn op til 12 år. 

Sommeråbent i Nivaagaard Teglværks Ringovn

Besøg også vores gode naboer i Nivaagaards Teglværks Ringovn, der holder åbent hver søndag i sommerferien frem til 7. august med rundvisninger kl. 13.15 og 15.15.og alle onsdage i juli med rundvisninger kl. 13.15.

Kom og hør om den særlige tid i dansk industrihistorie, der kom til at tegne Nivås lokalområde: Om teglværkets storhedstid op gennem 1800-tallet, hvordan Ringovnen fungerede, og hvad der gjorde den så enestående.

Entre inkl. rundvisning: 40 kr. Gratis for gæster u. 15 år.

Tidsbestilling er ikke nødvendig. Læs mere på www.ringovn.dk


@