• Arrangementer for børn

Arrangementer for børn

På Nivaagaards Malerisamling introducerer vi både de helt små og de større børn til kunstens forunderlige verden.

Med Scherfig-udstillingen inviterer vi børn i alle aldre til et nyt møde eller et kærligt gensyn med Hans Scherfigs fantastiske dyr. I samarbejde med WWF Verdensnaturfonden fortæller vi i udstillingen også historierne om de dyr, der i dag er truede. Der er tegne- og opgaveark til billederne, og man kan slet ikke lade være med at gå på opdagelse efter de mange dyrearter i Hans Scherfigs farverige og detaljerede jungle og rolige savanne.

I samarbejde med Fredensborg Kommunes ferieaktiviteter tilbyder Nivaagaards Malerisamling flere kreative værksteder med børnene henover sommeren – find juli måneds aktiviteter i kalender-linket nedenfor.

Efteråret byder på vores traditionsrige Halloween på museet med græskarværksted og (u)hyggelig skattejagt på det mørklagte museum – sæt allerede nu X i kalenderen lørdag den 24. oktober. I efterårsferien laver vi aktiviteter med vores gode naboer i Nivaagaards Teglværks Ringovn og i julemåneden afholder vi kreativt klippeværksted. Hold øje med kalenderen eller få nyhedsbrevet tilsendt. Tilmelding her.

Vi glæder os til at tage imod de små museumsgæster og deres familier.

Se alle arrangementerne for børn i kalender her »


@