,

Arrangementer på museet

Arrangementsprogrammet omkring Ib Spang Olsens fantasifulde og fabulerende univers er ved at nå sin afslutning efter en forrygende sæson med foredrag, litteratur, filmvisninger og familiearrangementer omkring den folkekære tegner.

Glæd jer til næste sæsons arrangementer, hvor guldaldermaleren Wilhelm Marstrand og hans værker perspektiveres i foredrag, oplæsninger, koncerter, dans, filmaftener, tegneworkshops og familiearrangementer – omkring særudstillingen ‘Wilhelm Martsrand. Den store fortæller’. Programmet foldes ud inden for de næste uger.

Croquisundervisning

Croquisundervisning


Croquistegning med levende model hver onsdag i to hold kl. 15-17 og kl. 17.30-19.30. Tilmelding ikke nødvendig - kig forbi. Pris: 100 kr. pr. gang / 70 kr. for årskortholdere.
Familiearrangementer

Familiearrangementer


I hele december frem til jul kan voksne og børn i museets havefoyer klippe Ib Spang Olsen-nisser til at hænge på museets juletræ eller tage med hjem.
Filmfredage

Filmfredage


Vi er nået til sidste Filmfredag i denne sæson, som bliver med Lasse Spang Olsens dokumentarfilm om hans far: 'Det er med hjertet man ser'
Korfredage

Korfredage


Korkoncerterne er tilbage udvalgte fredage kl. 17! Denne sæson er det sangkorene MaJazz, Cantarellerne, Sletten Sangkor og Gospelkoret Old Stars, der sørger for at synge weekenderne ind.
Rembrandts Lærlinge

Rembrandts Lærlinge


Museets tegneskole for børn og unge mellem 8 og 16 år starter op med nye hold til januar 2022. Tilmeldingen til næste sæson åbner her på hjemmesiden i uge 50.
Præstetanker og billedfortællinger

Præstetanker og billedfortællinger


Præstetanker og billedfortællinger er tilbage på museet onsdag den 5. januar 2022: Under temaet kunst, tro og etik samarbejder vi med præsterne i Fredensborg Provsti, hvor hver billedfortælling forestås af en præst, og publikum inviteres til dialog, når der filosoferes over udvalgte værker. Første onsdag i måneden kl. 17. Gratis for museets gæster og årskortholdere.

@