,

Juleand og nytårsmenu fra Cafe Nivaagaard

Cafe Nivaagaard tilbyder juleand, risalamande og nytårsmenu som take away i 2020:

Juleand

Helstegt juleand med æbler og svesker, hjemmelavet rødkål og andeskysauce.

Anden er parteret i fire bryststykker (to med vingeben), to overlår og to underlår. Alt er klar til at varme i ovnen.

575 kr.

Risalamande 
55 kr. pr. kuvert

Bestilles senest 21. december via dette link: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/6270/juleand-2020-take-away

Afhentes 24. december mellem kl. 10-12 ved Cafe Nivaagaard eller Restaurant Lerbækgaard

Evt. spørgsmål rettes til tlf. 4025846

Nytårsmenu

Forret
Rimmet færøsk laks med varme krydderier, wasabicreme, crudité, confiterede tomater og maltbrød med olivenolie fra Daniel Letz

Mellemret
Kalvetatar med vildsvin saucisson, høost, sprød wonton, estragoncreme og persilleolie

Hovedret
Oksetournedos med portvinssauce, kejserhatsvampe, brændt porre og pommes soufflé

Dessert
Citrontærte med karamelfyld, sprød chokolade praline trøffel og vanille millefeuille

Kransekage

Vejledning til opvarmning og anretning medfølger.

365 kr.

Børne nytårsmenu
Grøntsags- og kyllingesticks med dip
Hjemmelavet lasagne
Eton Mess med hindbær
Kransekage

155 kr.

Bestilles senest 28. december via dette link: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/6273/nytarsmenu-2020

Afhentes 31. december mellem kl. 11 og 14 ved Cafe Nivaagaard eller Restaurant Lerbækgaard

Evt. spørgsmål rettes til tlf. 4025846


@