Book billet online

Book billet her »

Velkommen til et museum med sikker afstand! Entrébilletten bookes på forhånd og sikrer, at der altid er et begrænset antal gæster på museet – og ingen kommer forgæves.

KUN FORUDBESTILTE BILLETTER
– Bookes her: nivaagaard.billetexpressen.dk
– Gæster u. 18 år har gratis adgang, men skal have en forhåndsbooket billet af hensyn til det samlede antal gæster på museet.
– Billetpriserne er inkl. 7 kr. gebyr.
– I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke

PÅ MUSEET
– Gæster over 12 år skal bære mundbind eller visir på museet. Det er muligt at købe mundbind i receptionen (10 stk. for 40 kr.)
– Der er ingen fast rute gennem udstillingerne – begrænset publikumsadgang sikrer mulighed for god afstand mellem de besøgende.
– Der er nem adgang til sprit-dispensere flere steder på museet. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.
– Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn – af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.

BUTIK OG BETALING
– Butikken har åben, men pladsen er begrænset. Det er også muligt at handle på webshop: butik.nivaagaard.dk og afhente de købte varer på museet ifm. besøget.
– Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes. Pga. coronasituationen undgås helst kontanter.

CAFE
– Cafeen følger museets åbningstider og serverer lette anretninger og udvalgte drikkevarer, der kan nydes både ude og inde. Færre borde indenfor end tidligere. Menuen findes her.
– Gæster over 12 år skal bære mundbind eller visir ved ankomst til cafeen, og når man opholder sig stående i cafeen. Der skal ikke bæres mundbind, når man sidder ved bordene. Det er muligt at købe mundbind i receptionen: 20 kr. for 5 stk. / 40 kr. for 10 stk.

ARRANGEMENTER
Vi gennemfører vores arrangementer i forhold til de gældende retningslinjer. Generelt for vores arrangementer som foredrag, koncerter, filmfredage mv. gælder, at de følger Kulturministeriets retningslinjer for op til 500 personer siddende gæster. Læsekreds og strikkekreds arrangeres i mindre grupper med afstand. Croquisundervising, filmfredage og introduktioner til særudstillinger gennemføres med deltagerne siddende på stolerækker vendt i samme retning. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. Læs mere om de enkelte arrangementer her.

BEMÆRK
– Der er generelt færrest gæster på museet i hverdage kl. 16-20, hvor kunsten kan nydes i rolige omgivelser – og besøget evt. afsluttes med aftensmåltid i cafeen.

VELKOMMEN PÅ NIVAAGAARDS MALERISAMLING!


@