Book billet online

Book billet her »

Nivaagaards Malerisamling har genåbnet dørene, og vi glæder os til at byde jer inden for på museet, hvor det meste er som før, og det mest nødvendige ændret. For at give alle vores gæster den bedste sikkerhed og tryghed, vil I møde disse forandringer:

BOOK ONLINE BILLETTER
– Billet købes på forhånd pga. begrænset adgang i afgrænsede tidsrum. På hverdage er der frem til kl. 16 kun adgang med forudbestilte billetter på nivaagaard.billetexpressen.dk. Dette gælder også for årskortholdere. På hverdage er der ofte bedre plads på museet sidst på eftermiddagen og aften, og vi giver derfor i øjeblikket mulighed for at besøget museet uden at booke tid i hverdagene efter kl. 16. Der kan forekomme en mindre ventetid, hvis mange dukker op samtidig.
– Billetten giver op til 2 timers adgang til museets udstillinger, butik og cafe
– Første ankomsttid i hverdage kl. 11 er forbeholdt seniorer
– I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke

PÅ MUSEET
– Der er ingen fast rute gennem udstillingerne – begrænset publikumsadgang sikrer mulighed for god afstand mellem de besøgende.
– Der er nem adgang til sprit-dispensere flere steder på museet. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.
– Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn – af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.

BUTIK OG BETALING
– Butikken har åben, men pladsen er begrænset. Det er også muligt at handle på webshop: butik.nivaagaard.dk og afhente de købte varer på museet ifm. besøget.
– Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes. Pga. coronasituationen undgås helst kontanter.

CAFE
– Cafeen følger museets åbningstider og serverer lette anretninger og udvalgte drikkevarer, der kan nydes på terrassen og i parken. Færre borde indenfor end tidligere. Menuen opdateres løbende på nivaagaard.dk.

VELKOMMEN PÅ NIVAAGAARDS MALERISAMLING!


@