Broderikreds

Malerisamlingen præsenterer i forbindelse med særudstillingen et helt nyt tiltag med broderikreds på museet hver torsdag kl. 16-18 i perioden 21. februar – 13. juni. Alle over 13 år kan være med! Man kan vælge at følge broderikredsen hver gang – eller møde op enkelte gange.

Hver broderikreds betjenes af en facilitator, der vejleder i to gennemgående syteknikker i Morris’ designs: kontursting og schattersyning. Deltagerne kan brodere på eget broderi til pudecover – eller på et forhæng sammen med 6-7 andre, hvor der arbejdes på en stor broderiramme, som indgår i særudstillingen.

Museet har allieret sig med en af landets dygtige brodøser, Berthe Bramsen, for at starte broderikredsen op. Hun medvirker i nogle af de første workshops, når broderikredsen indledes torsdag den 21. februar i museets Havefoyer.
Det er også Berthe Bramsen, der står bag designet af det fine pudecover, der kan sys på i broderikredsen – og broderes videre på hjemme. Samlet broderikit (inkl. ramme, stof, tråd og nål) til pudecover over Morris-mønstret Strawberry Thief sælges under de første workshops til 390, – kr. (10% rabat til årskortholdere).
Det er gratis at deltage i broderikredsen – også omkring broderirammen. Tilmelding er nødvendig pga. begrænset antal pladser.

Se hvilke torsdage der afholdes broderikreds her »


@