,

Sorry, this entry is only available in Danish.

(Dansk) Kunst og litteratur

(Dansk) Kunst og litteratur


(Dansk) Forfatter Peter Løhr fortæller om guldaldermaleren Lundbyes sidste kunstneriske år og skæbne, og Jesper Svenningsen om Marstrand som en kosmopolit fanget i billedstrømmen. Læs mere om sæsonens foredrag inden for kunst og litteratur.
(Dansk) Taranteldans

(Dansk) Taranteldans


(Dansk) Marstrands danserinder og scener fra ’Napoli’ vækkes til live, når kgl. balletdanser Emma Mckenzie med pianist Alexander Mckenzie ved flyglet opfører Taranteldansen og udvalgte andre dansestykker fra Marstrands univers.
(Dansk) Tegn karikaturer med Jens Hage

(Dansk) Tegn karikaturer med Jens Hage


(Dansk) Marstrand var en af landets første karikaturtegnere, og du kan selv prøve kunsten af på tegneworkshop med Jens Hage. Bliv klogere på, hvilke greb og metoder en karikaturtegner arbejder med. Alle kan være med!
(Dansk) Holberg i kunsten

(Dansk) Holberg i kunsten


(Dansk) Holberg var til stor inspiration for Marstrand - og er det stadig for kunsten og publikum i dag 300 og efter sin levetid. Vi skal høre skuespiller Henrik Kofoed læse op af Holberg-værker, og en TALK med den prisbelønnede instruktør og dramatiker Christian Lollike og en af landets førende kulturformidlere, Christian Have.
(Dansk) Filmfredage

(Dansk) Filmfredage


(Dansk) Vi skal se 'Jeppe på Bjerget' og tilbage til 1864 de udvalgte Filmfredage i denne sæson.
(Dansk) Korfredage

(Dansk) Korfredage


(Dansk) Korkoncerterne er tilbage udvalgte fredage kl. 17. Se her, hvornår du kan besøge museet og gå på weekend med sang!
(Dansk) Croquisundervisning

(Dansk) Croquisundervisning


(Dansk) Croquistegning med levende model hver onsdag i to hold kl. 15-17 og kl. 17.30-19.30. Tilmelding ikke nødvendig - kig forbi. Pris: 100 kr. pr. gang / 70 kr. for årskortholdere.
(Dansk) Rembrandts Lærlinge

(Dansk) Rembrandts Lærlinge


(Dansk) Museets tegneskole for børn og unge mellem 8 og 16 år har i denne sæson fokus på billeder med bevægelse og at tegne det stille liv. Inspireret af de to Wilhelm'er - Marstrand og Hammershøi.
(Dansk) Præstetanker og billedfortællinger

(Dansk) Præstetanker og billedfortællinger


(Dansk) Under temaet kunst, tro og etik samarbejder vi med præsterne i Fredensborg Provsti, hvor hver billedfortælling forestås af en præst, og publikum inviteres til dialog, når der filosoferes over udvalgte værker. Første onsdag i måneden kl. 17. Gratis for museets gæster og årskortholdere.

@