,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

(Dansk) Optog gennem Nivå

21. June kl. 16:3017:30

Optog ifm. fernisering på Sister Corita-udstilling

Ferniseringen indledes med et optog gennem byen arrangeret af museet og Danh Vo, hvor Nivå Skoles 5. klasser går forrest med skilte, de har lavet med inspiration fra Sister Corita. Optoget ledsages af verdensmusik spillet af Ole Reimer og Lelo Nika Jr.

Alle er velkomne til at gå med!

16.30 Vi mødes ved halmballerne ved Nivå Centret.
Optog gennem byen – børnenes skilte ‘plantes’ undervejs

17.15  Ankomst til Malerisamlingen og særudstillingen, hvor de sidste skilte placeres.

Inspireret af Sister Coritas virke som popkunstner, aktivist og underviser på Immaculate Heart College, har knap 100 børn fra Nivå Skole været involveret i to projekter:

Eleverne i skolens tre 5. klasser har været på jagt efter reklameslogans, som de vha. stencil har overført i små og store formater til skilte. Herefter har de skrevet citater med budskaber, der kan forandre verden til et bedre sted for mennesker, dyr og klima. Børnene vil med deres skilte til udstillingsåbningen gå forrest i et optog gennem Nivå og sprede medmenneskelige budskaber, der ‘plantes’ undervejs på ruten fra centeret til museet.

I 6. klasse har eleverne formidlet deres tanker på store papkasser om livets udfordringer i jordens oceaner. Henover sommeren vil klassens opråb i ord og tegning, opfordre alle os andre til at passe på havlivet. Kasserne indgår som udsmykning omkring sommerferieværkstedet i udstillingen på museet.

 

Detaljer

Dato:
21. June
Tidspunkt:
16:30 – 17:30
Begivenhed Kategori:

@