,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FÆLLESSANG

26. november 2020 kl. 17:0018:00

FÆLLESSANG

“Kom og Syng” er titlen på Sangcenter Nordsjællands al- og fællessangsaftener, som vi glæder os til for første gang at afholde på Nivaagaards Malerisamling.

Der skal synges både nye, gamle og aktuelle fællessange, og denne aften vil der være ekstra fokus på den netop udkomne 19. udgave af Højskolesangbogen.

Som altid er direktør for Sangcenter Nordsjælland, Morten Ernst Lassen, vært ved arrangementet, men også en gæst, der vil præsentere og motivere en sang, som herefter synges. Denne aften er der ikke bare en, men hele to gæster: Forfatter, journalist og foredragsholder Lone Kühlmann, som også har en stor veneration for sangen, samt højaktuelle kulturformidler og forfatter til en af de mest omtalte sange fra den nye udgave af Højskolesangbogen: Fællessangeren Anders Greis.

Medbring gerne din gamle eller nye højskolesangbog. De enkelte sange vil også blive uddelt som flyer. Vel mødt til en spændende aften fyldt med dejlige sange!

Tilmelding nødvendig på info@nivaagaard.dk. Gratis for årskortholdere eller når entreen er betalt.

– Opdateret d. 26. okt.: Arrangementet følger Kulturministeriets retningslinjer for arrangementer med siddende gæster. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. I henhold til myndighedernes retningslinjer for sang og fællessang, vil der være 2 meters afstand mellem hver person. Læs mere om ankomst og ophold på museet ifm. arrangementer her.

Detaljer

Dato:
26. november 2020
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@