Indlæser begivenheder

« All begivenheder

Familieomvisning på museet og aktiviteter på Ringovnen

14. oktober kl. 11.1516.00

Efterårsferieaktiviteter

Sammen med Nivaagaards Teglværks Ringovn og Fredensborg Kommunes Ferieaktiviteter inviterer Malerisamlingen alle børn og barnlige sjæle til at gå i fodsporene på museets og ringovnens grundlægger Johannes Hage.

Kl. 11.15-12.15 – Familieomvisning om museets stifter
Gennem leg, aktiviteter og historier bliver børnene klogere på museets stifter Johannes Hage.
Kl. 13-16 – Aktiviteter på Nivaagaards Teglværks Ringovn
Malerisamlingens gode naboer i Nivaagaard Teglværks Ringovn har i anledning af efterårsferien tændt op i smedjen og laver aktiviteter og sjov for børn og barnlige sjøle.
Kl. 14 er der rundvisning for større børn og voksne. Husk praktisk påklædning, der tåler snavs.

Man kan gå til Ringovnen fra museet via parken eller gå/køre dertil via Gl. Strandvej (700 m). Adressen er: Teglværksvej 23, Nivå.

Entrebillet til Malerisamlingen giver denne dag gratis adgang til Ringovnen. Det samme gælder for Malerisamlingens årskortholdere og gæster under 15 år.

Nivaagaard Teglværks Ringovn fra 1870 var en epokegørende opfindelse for teglværksindustrien og er det eneste bevarede eksemplar af Friedrich Hoffmanns berømte ringovne i Danmark. Ringovnen er et vidensbyrd om et af de helt store fremskridt i industrihistorien. Bygningen blev fredet i 1985 og indgår i dag i et formidlingsprojekt i stadig udvikling. I årene 1872 – 1923 blev Ringovnen i sin mest driftige periode drevet af museets grundlægger Johannes Hage.

Detaljer

Dato:
14. oktober
Tidspunkt:
11.15 – 16.00
Begivenhed Category:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@