,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: FAMILIER & BØRN: SKILDPADDECROQUIS – OG SKILDPADDEJAGT

26. april 2020 kl. 12:0015:00

AFLYST: FAMILIER & BØRN: SKILDPADDECROQUIS – OG SKILDPADDEJAGT

Vi tegner croquis efter Hans Scherfigs egne levende skildpadder, som i dag er over 100 år gamle! Og går på opdagelse efter skildpadder i Scherfigs malerier.

Hans Scherfigs kærlighed til dyr var stor – og ikke mindst til det fascinerende krybdyr, skildpadden. På Scherfigs gravmæle står en skulptur over en skildpadde, og i hans mange værker dukker det lille dyr ofte op i det grønne. På museet har vi en årelang tradition for at tegne croquis – det forener vi denne dag med børnene og deres voksne, som kan fordybe sig i tegnekunsten sammen med de smukke dyr i Scherfigs univers. Tag familien under armen og zoom ind på Scherfigs elskede skildpadder.

Gratis for museets gæster. Der tegnes i tre hold af en times varighed, der starter henholdsvis kl. 12., kl. 13 og kl. 14. Forudgående tilmelding til museet: info@nivaagaard.dk / tlf. 49 14 10 17

Vi gør opmærksom på, at Scherfigs skildpadder besøger museet som modeller for croquistegning og ikke indgår som en del af særudstillingen. Det er ikke muligt at røre ved skildpadderne under arrangementet, hvor de vil opholde sig i et aflukket anlæg. Der er taget de nødvendige forholdsregler i forbindelse med skildpaddernes besøg på museet med vejledning fra Miljøstyrelsen og Zoologisk Have i København. Skildpadderne ledsages under besøget af deres ejer.

Detaljer

Dato:
26. april 2020
Tidspunkt:
12:00 – 15:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@