,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Filmfredag: ‘Aqua Mamas’ inkl. præsentation og Q&A med filmens instruktør

15. januar 2021 kl. 17:0018:00

 ‘Aqua Mamas’ inkl. præsentation og Q&A med filmens instruktør

Hvad vil det sige at være en perfekt mor?
I anledning af særudstillingen ’Historier om mødre’ viser vi denne kortfilm omkring moderskabet, forventningerne til sig selv og det lille barn og de glæder og frustrationer man overvældes af som nybagt mor. Skuespiller Pernille Valentin spiller sammen med tre mødre, som spiller sig selv i denne fiktive fortælling.

Mens Pernille venter sit første barn fyldes hun af en forventningsfuld glæde om den nye tilværelse som mor. Men da hendes søn kommer til verden som en grædende byrde, bliver Pernille sat på prøve. Hun begynder at tvivle på sine egne evner som mor, og hun søger trøst og støtte hos hendes langt mere erfarne mødregruppe, som på både godt og ondt forsøger at hjælpe Pernille med at blive en god mor.

Instruktør Zara Zerny præsenterer kortfilmen og taler efterfølgende med publikum og svarer på spørgsmål. Zara Zerny er instruktør-uddannet fra den uafhængige filmuddannelse Super16, og dette er hendes afgangsfilm fra 2016, som har høstet international anerkendelse fra flere filmfestivaler.

Filmen varer 30 minutter og arrangementet samlede varighed er ca. 1 time.

Filmfredage er gratis for årskortholdere, eller når entreen til museet er betalt. Tilmelding anbefales på info@nivaagaard.dk eller tlf. 49 14 10 17.

 

Bemærk:
– Opdateret 26. okt.: Arrangementet følger Kulturministeriets retningslinjer for arrangementer med siddende gæster. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. Læs mere om ankomst og ophold på museet ifm. arrangementer her.
– Filmtitlerne offentliggøres månedligt i forbindelse med udgivelsen af månedskalenderen ‘Det sker’, da det i denne sæson ikke er muligt at reservere længere tid forud. Hold øje med kalenderen eller få nyhedsbrevet tilsendt. Tilmelding her.

 

Detaljer

Dato:
15. januar 2021
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@