,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG: ÆGTE ELLER FALSKE MALERIER

17. november 2020 kl. 17:0018:30

FOREDRAG: ÆGTE ELLER FALSKE MALERIER

Alle museer har værker, der er svære at sætte eksakt prædikat på. Er de, hvad de giver sig ud for at være eller måske noget helt andet? Var de gamle katalogoptegnelser for ambitiøse, eller er der en grad af sandhed i beskrivelserne? Prof. emeritus og centerleder for SMK, Jørgen Wadum, nuancerer kunsthistorisk og teknologisk forskning i værker fra Malerisamlingen, som blotlægger helt ny viden om samlingens spændende historie og værkernes ofte komplicerede tilskrivningsproblematik.

Pris 100 kr. 50 kr. for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret efter foredraget.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbudet nedenfor.

Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetterne skal købes på forhånd, hvilket kan ske på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet, og køb af særtilbud via billetto inkluderer altid bordreservation i cafeen. Kommer man i meget god tid før et arrangement og vil opleve udstillingerne før kl. 16, skal man, indtil videre, også forhåndsbooke entrébillet via museets hjemmesiden.

Opdateret 26. okt.: Arrangementet følger Kulturministeriets retningslinjer for større arrangementer med siddende gæster. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. Læs mere om ankomst og ophold på museet ifm. arrangementer her.

Detaljer

Dato:
17. november 2020
Tidspunkt:
17:00 – 18:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@