,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG: DEN FORSVINDENDE NATUR – HVORDAN REDDER VI DEN?

25. februar 2020 kl. 17:0018:00

FOREDRAG: DEN FORSVINDENDE NATUR – HVORDAN REDDER VI DEN?

Junglens og savannens farverige dyreliv dannede grundlag for store dele af Hans Scherfigs billedkunst. I dag er dyrene i Scherfigs billeder stærkt truede dyr. Regnskovene svinder ind med stor hast, og 90 % af verdens fiskebestand er truet. Undersøgelser viser, at vi er på vej ind i en massedød på niveau med den, verden oplevede, da dinosaurerne og millioner af andre dyrearter uddøde for ca. 65 mio. år siden.

Bo Øksnebjerg er generalsekretær i WWF Verdensnaturfonden og fortæller her om den viden, vi i dag besidder om at redde naturens tilstand og det mangfoldige dyreliv, som Scherfig elskede.

Pris 100 kr. Halv pris for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret efter foredraget.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbudet nedenfor.

Vi anbefaler at købe billetterne på forhånd, da der er et begrænset antal pladser. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetter kan købes på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet. 

Detaljer

Dato:
25. februar 2020
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@