,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag: Dyrenes kunsthistorie

18. august 2020 kl. 17:0018:00

100 kr.

Foredrag: Dyrenes kunsthistorie

Scherfigs sælsomme dyreunivers lægger sig i forlængelse af en lang kunsthistorisk tradition for at skildre dyr; fra antikkens mytologiske bæster og middelalderens bibelske dyreornamentik til nuttede
portrætter af menneskets pelsede venner. Kunsthistoriker Amalie Grubb Martinussen går på opdagelse i dyremotivets mange udformninger og betydninger gennem den europæiske kunsthistorie. Med perspektiveringer til både særudstillingen og museets dyrebilleder, undersøges de skiftende forestillinger om dyr og deres relation til mennesket.

Pris 100 kr. 50 kr. for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret efter foredraget.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbudet nedenfor.

Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetterne skal købes på forhånd, hvilket kan ske på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet, og køb af særtilbud via billetto inkluderer altid bordreservation i cafeen. 

Detaljer

Dato:
18. august 2020
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Pris:
100 kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@