,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG: LITTERATURENS MANGE MØDRE (NY DATO)

10. november 2020 kl. 17:0018:30

(NY DATO) LITTERATURENS MANGE MØDRE

Hvordan skildres moderen i litteraturen? I disse år kan man tale om et sandt morboom i litteraturen, og her er det langt fra den altomfavnende, varme, tålmodige moder, der skildres. Med udgangspunkt i den aktuelle, litterære morbølge giver litterat og litteraturformidler Lea Fløe Christensen indblik i et udvalg af de ærlige, rørende, morsomme og modige mødre, der er skrevet frem de seneste år – med relevante afstikkere til ældre udgivelser, hvor moderskabet ligeledes spiller en central rolle.

Pris 150 kr. 100 kr. for årskortholdere.

Foredraget skulle have været afholdt d. 3. november, men pga. sygdom er det blevet flyttet til d. 10. november kl. 17.

Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetterne skal købes på forhånd, hvilket kan ske på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet. Kommer man i meget god tid før et arrangement og vil opleve udstillingerne før kl. 16, skal man, indtil videre, også forhåndsbooke entrébillet via museets hjemmesiden.

Tak til Statens Kunstfond for støtte til arrangementet.

Opdateret 26. okt.: Arrangementet følger Kulturministeriets retningslinjer for større arrangementer med siddende gæster. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. Læs mere om ankomst og ophold på museet ifm. arrangementer her.

 

PODCAST: Hør podcast om den boomende mødre-litteratur af Lea Fløe Christensen og Lise Roest-Madsen.
Podcasten er særligt målrettet de lidt udenforstående for den nærværende graviditet og fødsel, og fædre, bedsteforældre, m.fl., kan således have stor gavn af denne fine indføring i mødre-litteraturen som vejledende brugslitteratur.

 

Detaljer

Dato:
10. november 2020
Tidspunkt:
17:00 – 18:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@