,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG: MOR ER DEN … JA, HVAD ER HUN EGENTLIG?

1. december 2020 kl. 17:0018:30

Moren er menneskehedens portal og dermed både en arketype og en helt personlig skikkelse i vores liv. Fejret og forbandet har hun været til alle tider, og næppe nogen anden rolle bærer så meget skam og smerte, og så meget ømhed og omsorg. Men morrollen er under konstruktion, for i dag insisterer flere kvinder på selv at definere, hvordan de vil leve deres opgave som mor, og med digitaliseringens indtog og forestillingen om det transhumane, er vi i en tid, hvor morrollen måske skal sprænges i tusind stumper, for at sætte hende fri til at være den bedste i verden. Ved kultursociolog, forfatter, m.m. Emilia van Hauen.

Pris 150 kr./ 100 kr. for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret efter foredraget.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbuddet nedenfor.

Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetterne skal købes på forhånd, hvilket kan ske på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet, og køb af særtilbud via billetto inkluderer altid bordreservation i cafeen. Kommer man i meget god tid før et arrangement og vil opleve udstillingerne, skal man, indtil videre, også forhåndsbooke entrébillet via museets hjemmesiden.

Foto Suezanna Zenani

 

Opdateret 26. okt.: Arrangementet følger Kulturministeriets retningslinjer for større arrangementer med siddende gæster. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. Læs mere om ankomst og ophold på museet ifm. arrangementer her.

Detaljer

Dato:
1. december 2020
Tidspunkt:
17:00 – 18:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@