,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG: NATUREN OMKRING MALERISAMLINGEN – NIVÅFREDNINGENS BETYDNING

10. marts 2020 kl. 17:0018:00

FOREDRAG: NATUREN OMKRING MALERISAMLINGEN – NIVÅFREDNINGENS BETYDNING

Jens Søndergaard og Niels Hald fra Danmarks Naturfredning Fredensborg fortæller om foreningens mangeårige arbejde med at sikre den fine natur i Fredensborg Kommune med fokus på Nivåfredningen. Den er en vigtig del af Malerisamlingens naturlige opland og omfatter de kystnære dele af Nivå Ådal, Usserød Ådal, lergravssøerne mellem Gl. og Ny Strandvej, bakkerne i Nivå og de lave strandenge ved Øresundskysten. Hvad var baggrunden for fredningen – og hvad har den betydet?

Pris 100 kr. Halv pris for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret efter foredraget.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbudet nedenfor.

BEMÆRK: Foredraget foregår i Søjlesalen, og der vil derfor være begrænset adgang til særudstillingen ‘Hans Scherfig. Myter og drømme’ for øvrige gæster i tidsrummet kl. 17 – 18.30.

Vi anbefaler at købe billetterne på forhånd, da der er et begrænset antal pladser. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetter kan købes på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet. 

Detaljer

Dato:
10. marts 2020
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@