,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Direktøren om samlingen og dansk guldalderkunst

7. september 2017 kl. 20:3022:30

Foredrag: Direktøren om samlingen og dansk guldalderkunst

Den 1. juni tiltrådte Andrea Rygg Karberg som direktør på Nivaagaards Malerisamling. Siden da har direktøren arbejdet med mange nye tiltag, blandt andet en nyophængning af museets faste samling, som Rygg Karberg er meget begejstret for. Samlingen her er ganske enestående. Det er helt unikt, at have 500 års kunsthistorie og så mange værker af internationalt berømte kunstnere samlet på ét overskueligt sted, siger hun.

Torsdag den 7. september kl. 19.30 fortæller den nye direktør om museets helt enestående malerisamling og om tankerne bag den nye samlingsophængning. Hun vil ligeledes dele sine ideer om de mange muligheder, der er i samlingen for forskningsprojekter og kommende udstillinger, samt de spændende budskaber og tematikker som hun ser samlingen indeholder.

26 guldalderværker fra Ordrupgaard bliver også udstillet på Nivaagaards Malerisamling i efteråret. Foredraget er samtidig en snigpremiere på ophængningen af de indlånte værker, som Rygg Karberg også vil give sit kunsthistoriske blik på.

Gratis for årskortholdere eller når entreen er betalt. Tilmelding på info@nivaagaard.dk eller tlf. 49 14 10 17
Cafeen serverer aftenens ret før foredraget.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk eller tlf. 53 85 10 17

Detaljer

Dato:
7. september 2017
Tidspunkt:
20:30 – 22:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@