,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forfatteraften: Bent Winther og Peter Burhøi

27. oktober 2016 kl. 18:0019:30

Forfatteraften

Har Mette Frederiksen dét der skal til, for at blive Danmarks næste statsminister?

Peter Burhøi, journalist på Berlingskes indlandsredaktion og tidligere Christiansborg-journalist, har i samarbejde med Bent Winther, politisk redaktør på Berlingske og redaktør for Berlingske-tillægget Politiko, skrevet bogen om politikeren Mette Frederiksen.

I dag er punkerfrisuren væk og de kompromisløse røde slagord er forstummet. Hvad blev der af oprøret, kampen for ligestilling og åbenhed hos en partiformand, der i dag lægger sig et mulehår fra Dansk Folkeparti i udlændingepolitikken? Mette F. er historien om tre år i en regering i permanent krise, om dagpengekaos og terror mod Danmark og om en socialdemokratisk bevægelse i hastig forandring. Men det er især historien om en ung kvinde, der vokser op, mens Danmark forandrer sig og som selv skifter ham undervejs.

Torsdag den 27. oktober kl. 17 besøger Peter Burhøi og Bent Winther Nivaagaards Malerisamling, hvor de vil fortælle om arbejdet med bogen og dykke ned i fortællingerne om Mette Frederiksen.

Pris 100 kr. Halv pris for årskortholdere. Entreen er gratis hvis man medbringer bogen Mette F.

Tilmelding på info@nivaagaard.dk eller tlf. 49 14 10 17. Efter foredraget er der mulighed for at spise i cafeen. Husk at reservere bord

Læs mere om læsekredse og forfatteraftener her

Detaljer

Dato:
27. oktober 2016
Tidspunkt:
18:00 – 19:30

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@