,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forfatteraften: Søren Schauser

29. september 2016 kl. 18:0019:30

Forfatteraften

Kulturjournalist og musikkritiker Søren Schauser om klassisk musikhistorie – for både børn og voksne.

Händel, Bach, Mozart, Haydn, Beethoven, Strauss og Brahms, er alle store komponister som musikjournalist og kritiker Søren Schauser vil runde, når han ved dette foredrag torsdag den 29. oktober kl. 17 trækker linjer mellem klassisk musikhistorie i Europa og de kulturhistoriske begivenheder omkring den.

I 2015 skrev Schauser den anmelderroste bog om klassisk musiks historie med den enkelte titel ’Klassisk!’. Hans uhyre præcise og smittende evne til at formidle, har han brugt i en ny bog til børn og unge om klassisk musikhistorie, med titlen ’Tones drøm – En rejse gennem klassisk musiks historie’. Bogen udkommer først medio oktober, men man kan få en smagsprøve på indholdet fra begge bøger, når Schauser med sit jordnære sprog og humoristiske tone undersøger klassisk musikhistorie. Foredraget er således for alle lige fra bedsteforældre til børnebørn, hvor nytilkommende musikelskere såvel som musikveteraner vil blive oplyst og underholdt.

Søren Schauser (f. 1965) er musikjournalist på avisen Berlingske med speciale i klassisk musik og underviser desuden på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Pris 100 kr. Halv pris for årskortholdere. Entreen er gratis, hvis man medbringer bogen ’Klassisk!’

Tilmelding på info@nivaagaard.dk eller tlf. 49 14 10 17

Læs mere om læsekredse og forfatteraftener her

Detaljer

Dato:
29. september 2016
Tidspunkt:
18:00 – 19:30

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@