,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forfatterforedrag: Thomas Korsgaard

7. november 2019 kl. 17:0018:30

Forfatterforedrag: Thomas Korsgaard

L.A. Ring og H.A. Brendekilde var socialrealister i deres tid – Thomas Korsgaard er det i vores. Under samme tag med de udstillingsaktuelle kunstnerbrødres malerier fra forrige århundrede vil forfatter Thomas Korsgaard fortælle om sit greb på realismen i dag, når han besøger museet til forfatterforedrag torsdag den 7. november kl. 17-18.

Korsgaard har netop udgivet novellesamlingen ‘Tyverier’ og har siden debutromanen i 2017 ’Hvis der skulle komme et menneske forbi’ opnået stor anerkendelse fra såvel anmeldere som læsere. Foredraget på museet tager udgangspunkt i hans seneste selvbiografiske roman ’En dag vil vi grine af det’, som er en forlængelse af debutromanen og tager afsæt i hans egen opvækst i Nørre Ørum.

Romanen indgår også i læsekredsen, der mødes på museet ugen forinden, torsdag den 31. oktober kl. 17.

Pris 100 kr. Halv pris for årskortholdere.

Der er begrænset plads til vores arrangementer, og billetkøb på forhånd tilrådes. Billet inkluderer entre til museet. Reserverede billetter skal afhentes senest en halv time før arrangementets afholdelse. Ikke afhentede billetter kan herefter tilgå andre gæster.

Cafeen serverer aftenens ret inden foredraget.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt tilbudet nedenfor:

Billetto særtilbud: Hvis du på forhånd bestiller arrangementet sammen med aftenens ret via Billetto, får du kaffe og dessert med i den samlede pris.

FOREDRAGET ER STØTTET AF STATENS KUNSTFOND

 

Detaljer

Dato:
7. november 2019
Tidspunkt:
17:00 – 18:30

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@