,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredagsjazz i cafeen

1. november 2019 kl. 18:0020:00

Peter Poulsen Duo – med Thomas Fonnesbæk

Nivaagaards Malerisamling præsenterer Fredagsjazz med Peter Poulsen Duo i museets havefoyer og cafe – gratis for cafeens gæster.

Kom og nyd tonerne af blandt andre Stan Getz, Paul Desmond, Duke Ellington, Billy Strayhorn, Carlos Jobim og Michel Le Grand – med Peter Poulsen på saxofon og Thomas Fonnesbæk på kontrabas.

Publikum kan glæde sig til jazzduoens stemningsfulde og intime samspil, der lader musikken opstå i nuet. I melodier, harmonier og et godt swing!

Aftenens ret i cafeen:
Tapasanretninger til 125,- kr. pr. person.

Reservation af bord kan ske til cafeen: tlf. 53 85 10 17 / e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Om musikerne:

THOMAS FONNESBÆK

Den danske bassist Thomas Fonnesbæk har igennem flere år spillet sig ind i en verdenselite af jazzmusikere med bl.a. Monty Alexander, Christian Sands, Justin Kauflin, Aaron Parks, Enrico Pieranunzi, John Taylor, m.fl.  På de hjemlige breddegrader er han bl.a. kendt for sit duo-samarbejde med sangerinden Sinne Eeg og pianisten Ole Kock Hansen. Derudover har han i de sidste 10 år spillet verden over med den svenske pianist Lars Jansson og hans Trio, og har desuden igennem mange år arbejdet med Thomas Clausen, Mona Larsen, Lis Sørensen m.fl.

PETER POULSEN

Saxofonist/fløjtenist/komponist, uddannet bl.a. ved Mannes College i New York. Har udgivet to album i eget navn og været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn. Har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med sit eget orkester og som sideman. Har de seneste år spillet musik i krydsfeltet mellem jazz og elektronisk musik bl.a. med Rumpistol og DJ Katrine Ring.

Læs mere om museets Fredagsjazz her.

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
18:00 – 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@