,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fredagsjazz i cafeen

13. december 2019 kl. 18:0020:00

Peter Poulsen Duo – med Christian Frank

Nivaagaards Malerisamling præsenterer Fredagsjazz med Peter Poulsen Duo i museets havefoyer og cafe – gratis for cafeens gæster.

Kom og nyd tonerne af blandt andre Stan Getz, Paul Desmond, Duke Ellington, Billy Strayhorn, Carlos Jobim og Michel Le Grand – med Peter Poulsen på saxofon og Christian Frank på guitar.

Publikum kan glæde sig til jazzduoens stemningsfulde og intime samspil, der lader musikken opstå i nuet. I melodier, harmonier og et godt swing!

Aftenens ret i cafeen:
Tapasanretninger til 125,- kr. pr. person.

Reservation af bord kan ske til cafeen: tlf. 53 85 10 17 / e-mail: cafe@nivaagaard.dk

Om musikerne:

CHRISTIAN FRANK

Guitarist/komponist, uddannet på det Jyske Musikkonservatorium. Har udgivet en række album i eget navn, senest “Yours Faithfully” i samarbejde med den lettiske saxofonist Deniss Pashkevich. CD´en, der har den anerkendte amerikanske pianist Aaron Parks som gæst, modtog prisen som “Året Jazz og Blues Album” ved den Lettiske Grammyuddeling i 2016. 

PETER POULSEN

Saxofonist/fløjtenist/komponist, uddannet bl.a. ved Mannes College i New York. Har udgivet to album i eget navn og været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn. Har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med sit eget orkester og som sideman. Har de seneste år spillet musik i krydsfeltet mellem jazz og elektronisk musik bl.a. med Rumpistol og DJ Katrine Ring.

Læs mere om museets Fredagsjazz her.

Detaljer

Dato:
13. december 2019
Tidspunkt:
18:00 – 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@