,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Julekoncert: Fredensborg Slotskirkes Pigekor UDSOLGT

10. december 2020 kl. 19:3021:00

Arrangementet er desværre aflyst.
Billetkøbere er kontaktet via mail.

 

Traditionen tro synger Fredensborg Slotskirkes Pigekor julen ind på Malerisamlingen.

UDSOLGT

Pris 150 kr./ 100 kr. for årskortholdere

Før koncerten serverer cafeen en middagstallerken med confiteret andelår, harricot verts, ovnstegte rosmarinkartofler og portvinsskysauce. Pris 135,-. Børn u. 12 år 85 kr. Ris á la mande til dessert inkl. kaffe til 35,-.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbuddet nedenfor.

Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetterne skal købes på forhånd, hvilket kan ske på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet, og køb af særtilbud via billetto inkluderer altid bordreservation i cafeen. Kommer man i meget god tid før et arrangement og vil opleve udstillingerne skal man, indtil videre, også forhåndsbooke entrébillet via museets hjemmesiden.

Opdateret 26. okt.: Arrangementet følger Kulturministeriets retningslinjer for større arrangementer med siddende gæster. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. Læs mere om ankomst og ophold på museet ifm. arrangementer her.

Detaljer

Dato:
10. december 2020
Tidspunkt:
19:30 – 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@