,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klassisk Koncert: Melodi #3

14. november 2019 kl. 19:3021:00

UDSOLGT: Klassisk Koncert: Melodi #3

Tredje og sidste del af efterårets koncertrække kurateret og præsenteret af Nikolaj Koppel med pianist Alexander McKenzie ved flyglet står i melodiens tegn. Der vil denne aften være gæsteoptræden ved ballerina Emma Håkansson fra Den Kongelige Ballet.

Hvordan kan man med kun 12 toner blive ved med at skabe nye, spændende melodier, der aldrig er hørt før? Tag med på en rejse ind i melodiens anatomi, hvor vi ser nærmere på melodiernes mestre fra Mozart til Beatles; hvad der sker i hjernen, når man ikke kan slippe en melodi – og hvorfor musik og ikke mindst musikkens bedste melodier kan udtrykke følelser, hvor ord må give op.

Pris 200 kr. Halv pris for årskortholdere

Læs mere om Koncertrækken: Rytme, Harmoni & Melodi her.

Der er begrænset plads til vores arrangementer, og billetkøb på forhånd tilrådes. Billet inkluderer entre til museet. Reserverede billetter skal afhentes senest en halv time før arrangementets afholdelse. Ikke afhentede billetter kan herefter tilgå andre gæster.

Cafeen serverer aftenens ret inden koncerten.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt tilbudet nedenfor:

Billetto særtilbud: Hvis du på forhånd bestiller arrangementet sammen med aftenens ret via Billetto, får du kaffe og dessert med i den samlede pris.

Detaljer

Dato:
14. november 2019
Tidspunkt:
19:30 – 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@