,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: Ljunggren, Rosenbaum og Kristiansen

26. april 2018 kl. 20:3022:30

150 kr.

Koncert: Ljunggren, Rosenbaum og Kristiansen

Til en genrenedbrydende koncert skabt eksklusivt til Nivaagaards Malerisamling torsdag den 26. april kl. 19.30, vil artist in residence Gustaf Ljunggren få selskab af to af Danmarks mest fremtrædende yngre musikere: den visionære komponist og pianist August Rosenbaum og den ekspressive sanger Mads Damsgaard Kristiansen fra bandet Reptile Youth. Tre musikalske yderpoler mødes denne aften på midten, hvor alt kan ske.

Jazzede, rockede og improviserede toner strømmer fra Søjlesalen på Nivagaards Malerisamling ved en koncertrække dette forår. Det er den svenske musiker, komponist og kapelmester Gustaf Ljunggren, som har fået frie hænder til at sammensætte tre unikke koncerter, kurateret til de smukke omgivelser på museet.

I Danmark er Ljunggren for den bredere befolkning kendt som den svenske ka­pelmester i Anders Lund Madsens Det nye talkshow på DR1, hvor han, udover at agere tavs sidekick til programvær­ten, akkompagnerede store kunstnere til hver udsendelse, heriblandt Kim Larsen, Sort Sol, Ryan Adams, Lill Lind­fors, Jamie Cullum, Nik og Jay, Oh Land og mange flere.

Pris 150 kr. Halv pris for årskortholdere. Tilmelding på info@nivaagaard.dk eller tlf. 49 14 10 17
Cafeen serverer aftenens ret før koncerten.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk eller tlf. 53 85 10 17

Detaljer

Dato:
26. april 2018
Tidspunkt:
20:30 – 22:30
Pris:
150 kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@