,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EKSTRA SALG AF BILLETTER – Koncert med Katrine Gislinge

9. september 2021 kl. 19:3021:00

KLASSISK KONCERT MED KATRINE GISLINGE

Få billetter tilbage til koncert og mad.

Pianist Katrine Gislinge har til sin veninde og udstillingsaktuelle kunstner Anette Harboe Flensburg sammensat et smukt repertoire med musik af blandt andre Schubert, Bent Sørensen, Chopin og Rachmaninoff. Koncerten afholdes imellem Harboe Flensburgs værker. Kom og lyt med!

Igennem de sidste tre årtier har Katrine Gislinge etableret sig som én af Skandinaviens førende og mest markante pianister og spillet både solo- og kammermusikkoncerter over det meste af Europa og USA.

Pris
225 kr. 30% til årskortholdere.
KØB BILLET HER
Ingen krav om coronapas efter 1. august.
Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet.

Mad før koncerten
Cafeen tilbyder aftenens ret før koncerten (Menu: Unghavebryst med ratatouille og kartofler) som kan tilkøbes online her. Bordet er automatisk booket til Jer, når I køber madbillet. Ingen krav om coronapas efter 1. september.
Pris 135 kr. 10 % til årskortholdere.

Obs:
I tilfælde af at myndighederne genindfører restriktioner på arrangementer, er vi selvsagt nødt til at begrænse antallet af publikum ved arrangementer. Ved en genindførelse af restriktioner vil vi kontakte de billetkøbere, som måtte være de senest tilkommende deltagere for annullering af deres billetter. I så tilfælde får man selvfølgelig refunderet sit billetkøb.

Detaljer

Dato:
9. september 2021
Tidspunkt:
19:30 – 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@