,
Indlæser begivenheder

« All begivenheder

  • Denne event er passeret.

UDSOLGT – Koncert: opera og bobler

26. august kl. 19:3021:15

(UDSOLGT) KONCERT: OPERA OG BOBLER

Kom og oplev opera på højt niveau ved en jordnær koncert med sopranen Johanne Højlund og tenoren Christian Damsgaard. De præsenterer både kendte italienske operahits som Verdi, Puccini, etc. samt mere ukendte operaperler og introducerer musikken gennem humor, vid og alvor, hvor de berører de udvalgte arier og duetters indhold og placeringer i de operaer, de er taget fra. Begge sangere er kendte ansigter på de danske operascener og begge har talrige roller på Den Kongelige Opera, Den Jyske Opera og udenlandske operaselskaber på cv’et. Sangerne akkompagneres af koncertpianist og akkompagnatør med solistklasse uddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium Kristoffer Hyldig.
Efter koncerten serveres et glas italienske bobler, hvor publikum kan møde kunstnerne og stille spørgsmål. Koncerten er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Pris inkl. et glas bobler: 115 kr. 30% til årskortholdere.
KØB BILLET HER
Ingen krav om coronapas efter 1. august.

 

Mad før koncerten
Cafeen tilbyder aftenens ret før koncerten (Ovnstegt færøsk laks med knoldselleri, dildolie, knuste rosmarinkartofler og ristede mandler.) som kan tilkøbes online her. Bordet er automatisk booket til Jer, når I køber madbillet. Husk coronapas frem til 1. september, når i spiser i cafeen.
Pris 135 kr. 10 % til årskortholdere.
Dessert kan tilkøbes på aftenen for 59,- (Citronfromage med rå lakrids og marenges).

Detaljer

Dato:
26. august
Tidspunkt:
19:30 – 21:15
Begivenhed Category:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@