,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: KONCERT: SNORRE KIRK OG STEPHEN RILEY

12. marts 2020 kl. 19:3021:00

AFLYST: KONCERT: SNORRE KIRK OG STEPHEN RILEY

Oplev de internationale jazz-navne, komponist og trommeslager Snorre Kirk og tenorsaxofonist Stephen Riley, på Malerisamlingen. Stephen Riley har spillet med både Harry Connick og Ray Charles’ orkestre og turneret og indspillet med nogle af jazzens allerstørste stjerner som Wynton Marsalis, Norah Jones og Marcus Roberts. Snorre Kirk stod bag det kritikerroste debutalbum ’Blues Modernism’ og fik med opfølgeren ’Europa’ et internationalt gennembrud. På museet optræder de med pianist Magnus Hjort og bassist Anders Fjeldsted.

Pris 200 kr. Halv pris for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret før koncerten.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbudet nedenfor.

BEMÆRK: Koncerten foregår i Søjlesalen, og der vil derfor være begrænset adgang til særudstillingen ‘Hans Scherfig. Myter og drømme’ for øvrige gæster fra kl. 19.30.

Vi anbefaler at købe billetterne på forhånd, da der er et begrænset antal pladser. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetter kan købes på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet. 

Detaljer

Dato:
12. marts 2020
Tidspunkt:
19:30 – 21:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@