,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Oplæsning ved Bodil Jørgensen: ‘Historien om en moder’

5. januar 2021 kl. 17:0017:45

Grundet de forlængede restriktioner pr. 29. december aflyses arrangementet på museet.
Billetkøbere vil få refunderet deres billetter. Har man købt billet via billetto.dk refunderes disse automatisk. Billetto.dk oplyser at der kan gå op til 21 bankdage i refusionstid. Har man købt billet i museets reception, skal man sende en mail til info@nivaagaard.dk og oplyse: fulde navn på kortholder, arrangementets titel og dato, refusionsbeløb samt registrerings- og kontonummer. 

Titlen på den aktuelle særudstilling refererer til H.C. Andersens kendte eventyr ’Historien om en moder’, der beskriver en fundamental forventning til moderrollen – om den totale opofrelse. Den mørke, bevægende fortælling læses højt af skuespiller og mor til tre, Bodil Jørgensen.

Pris 100 kr./ 75 kr. for årskortholdere.

Cafeen serverer aftenens ret efter oplæsningen.
Bordbestilling nødvendig: cafe@nivaagaard.dk, tlf. 53 85 10 17 eller benyt billetto-tilbuddet nedenfor.

Der er et begrænset antal pladser til vores arrangementer. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetterne skal købes på forhånd, hvilket kan ske på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet, og køb af særtilbud via billetto inkluderer altid bordreservation i cafeen. Kommer man i meget god tid før et arrangement og vil opleve udstillingerne, skal man, indtil videre, også forhåndsbooke entrébillet via museets hjemmesiden.

Foto: Les Kaner

 

Arrangementet følger Kulturministeriets retningslinjer for større arrangementer med siddende gæster. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende. Læs mere om ankomst og ophold på museet ifm. arrangementer her.

 

Detaljer

Dato:
5. januar 2021
Tidspunkt:
17:00 – 17:45
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@