,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ordvandring i ‘Reservat for truede ord’

9. maj 2017 kl. 17:0018:00

Ordvandring i ‘Reservat for truede ord’

Reservat for truede ord er et velbesøgt sted hos Nivaagaards Malerisamling, som tilbyder gæsterne at spadsere rundt i parken blandt ca. 100 såkaldte truede ord. Projektet er et initiativ af sprogforsker Jørn Lund og Malerisamlingens forhenværende direktør Michael Bjørn Nellemann. Det bygger på kendsgerningen om, at vores sprog er i konstant udvikling og derfor kan diskuteres af alle. Reservatet fungerer således som en samtalekatalysator hvor diskussionerne går lystigt på tværs af både unge og gamle, venner og fremmede.

Den store interesse har foranlediget et antal ordvandringer, hvor deltagerne har mulighed for indbyrdes at diskutere de mange nuancer som vores sprog har tabt eller muligvis stadig indeholder. Ordvandringerne er en uformel, gående samtalesalon, som guides rundt i parken af en ordentusiast. Maj måneds ordvandring guides af Néné La Beet, som til daglig beskæftiger sig professionelt med sproget som digital redaktør, blogger og podcaster over emnerne ord og sprog.

Tag tøj på efter vejret, og din ven, ægtefælle, barnebarn eller bedstemor under armen og gå med på ordvandringen tirsdag den 9. maj kl. 16.

Ordvandringen er gratis for årskortholdere eller når entreen til museet er betalt
Tilmelding på info@nivaagaard.dk eller tlf. 49 14 10 17

Detaljer

Dato:
9. maj 2017
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Parken ved Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@