,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerjazz

19. august kl. 18:0020:00

SOMMERJAZZ

Bemærk: Sommerjazz rykker den 19. august i tørvejr i museets havefoyer og under terrassens store markiser. Siddepladserne her er forbeholdt spisende gæster med reservation.

Thomas Fonnesbæk og Peter Edwin

Nivaagaards Malerisamling sørger for toner til din sommer, når museet tre fredage i august holder gratis Sommerjazz på terrassen. Oplev nogle af de dygtigste jazzmusikere på den danske jazzscene i de naturskønne rammer, der omgiver Nivaagaards Malerisamling.

Sommerjazz på Nivaagaards Malerisamling er under ledelse af tenorsaxofonist Peter Edwin, der hver fredag bliver gjort selskab af en ny musiker. Fælles for koncerterne bliver det intime sammenspil der sker i nuet mellem to musikere, når der er et fælles fokus på melodi, harmoni og et godt swing. I hver af de tre duokonstellationer er der en helt unik fælles forståelse for det musikalske output, som publikum kan nyde, hvad enten det er som velklingende underlægning til middagen, eller som nærværende koncertoplevelse.

Der er mulighed for at købe tapastallerken til 175,- og drikke i museets café.

 

Thomas Fonnesbæk

Den danske superbassist, Thomas Fonnesbæk, har igennem flere år spillet sig ind i en verdenselite af jazzmusikere med bl.a. Monty Alexander, Christian Sands, Justin Kauflin, Aaron Parks, Enrico Pieranunzi, John Taylor, m.fl.  På de hjemlige breddegrader er han bl.a. kendt for sit duo-samarbejde med sangerinden Sinne Eeg og pianisten Ole Kock Hansen. Derudover har han i de sidste 10 år spillet verden over med den svenske pianist Lars Jansson og hans Trio, og han har desuden igennem mange år arbejdet med Thomas Clausen, Mona Larsen, Lis Sørensen m.fl.

 

Peter Edwin

Saxofonist/fløjtenist/komponist uddannet bl.a. ved Mannes College i New York. Har udgivet tre album i eget navn, senest: Peter Edwin Quartet: Jazzstronomie II (2021) sammen med Christian Frank, Thomas Fonnesbæk og Karsten Bagge. Han har været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn og har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med sit eget orkester og som sideman.

Edwin spiller melodisk, akustisk jazz, inspireret af bl.a. 60’ernes cool- og westcoastjazz. Repertoiret er hentet fra jazzens store sangbog hos fx Ellington/ Strayhorn, Jobim og Michel Le Grand.

 

Gratis adgang. Gæster er velkomne til at tage egen stol eller tæppe med til at sidde på. 

Tak til Fredensborg Kommunes Kulturpulje for støtte til Sommerjazz.

Detaljer

Dato:
19. august
Tidspunkt:
18:00 – 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Parken ved Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark
+ Google Maps

@