,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerjazz

26. august kl. 18:0020:00

Sommerjazz

Christian Frank og Peter Edwin

Nivaagaards Malerisamling sørger for toner til din sommer, når museet tre fredage i august holder gratis Sommerjazz på terrassen. Oplev nogle af de dygtigste jazzmusikere på den danske jazzscene i de naturskønne rammer, der omgiver Nivaagaards Malerisamling.

Sommerjazz på Nivaagaards Malerisamling er under ledelse af tenorsaxofonist Peter Edwin, der hver fredag bliver gjort selskab af en ny musiker. Fælles for koncerterne bliver det intime sammenspil der sker i nuet mellem to musikere, når der er et fælles fokus på melodi, harmoni og et godt swing. I hver af de tre duokonstellationer er der en helt unik fælles forståelse for det musikalske output, som publikum kan nyde, hvad enten det er som velklingende underlægning til middagen, eller som nærværende koncertoplevelse.

Der er mulighed for at købe tapastallerken til 175,- og drikke i museets café.

 

Christian Frank

Guitarist/komponist uddannet på det Jyske Musikkonservatorium. Har udgivet en række album i eget navn, senest “Asta in Madrid” i samarbejde m. den lettiske saxofonist Deniss Pashkevich, med hvem han også har indspillet CD´en ”Yours Faithfully”, der har den anerkendte amerikanske pianist Aaron Parks som gæst og som modtog prisen som “Året Jazz og Blues Album” ved den Lettiske Grammyuddeling i 2016. Christian Frank og Peter Edwin har spillet sammen som duo i 18 år ved talrige koncerter i hele landet.

Peter Edwin

Saxofonist/fløjtenist/komponist uddannet bl.a. ved Mannes College i New York. Har udgivet tre album i eget navn, senest: Peter Edwin Quartet: Jazzstronomie II (2021) sammen med Christian Frank, Thomas Fonnesbæk og Karsten Bagge. Han har været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn og har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med sit eget orkester og som sideman.

Edwin spiller melodisk, akustisk jazz, inspireret af bl.a. 60’ernes cool- og westcoastjazz. Repertoiret er hentet fra jazzens store sangbog hos fx Ellington/ Strayhorn, Jobim og Michel Le Grand.

 

Gratis adgang. Gæster er velkomne til at tage egen stol eller tæppe med til at sidde på. 

Tak til Fredensborg Kommunes Kulturpulje for støtte til Sommerjazz.

Detaljer

Dato:
26. august
Tidspunkt:
18:00 – 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Parken ved Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark
+ Google Maps

@