,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommerjazz

12. august kl. 18:0020:00

SOMMERJAZZ

Kristin Korb og Peter Edwin

Nivaagaards Malerisamling sørger for toner til din sommer, når museet tre fredage i august holder gratis Sommerjazz på terrassen. Oplev nogle af de dygtigste jazzmusikere på den danske jazzscene i de naturskønne rammer, der omgiver Nivaagaards Malerisamling.

Sommerjazz på Nivaagaards Malerisamling er under ledelse af tenorsaxofonist Peter Edwin, der hver fredag bliver gjort selskab af en ny musiker. Fælles for koncerterne bliver det intime sammenspil der sker i nuet mellem to musikere, når der er et fælles fokus på melodi, harmoni og et godt swing. I hver af de tre duokonstellationer er der en helt unik fælles forståelse for det musikalske output, som publikum kan nyde, hvad enten det er som velklingende underlægning til middagen, eller som nærværende koncertoplevelse.

Der er mulighed for at købe mad og drikke i museets café inden koncerten samt undervejs.

 

Kristin Korb

Kristin Korb er en af de artister, som får dig til at glemme, at hun spiller bas, når du hører hendes krystalklare stemme. Kristin mestrer traditionen og er alligevel helt sig selv. I 2012 flyttede hun fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere. Hun har samarbejdet med bl.a. Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. Influeret af sin mentor Ray Brown tager Kristin Korb det under egne vinger at fortolke The Great American Songbook og fortæller historier på en varm, overraskende og ligefrem facon.

 

Peter Edwin

Saxofonist/fløjtenist/komponist uddannet bl.a. ved Mannes College i New York. Har udgivet tre album i eget navn, senest: Peter Edwin Quartewt: Jazzstronomie II (2021) sammen med Christian Frank, Thomas Fonnesbæk og Karsten Bagge. Han har været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn og har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med eget orkester og som sideman.

Edwin spiller melodisk, akustisk jazz, inspireret af bl.a. 60’ernes cool- og westcoastjazz. Repertoiret er hentet fra jazzens store sangbog hos fx Ellington/ Strayhorn, Jobim og Michel Le Grand.

Gratis adgang.

Tak til Fredensborg Kommunes Kulturpulje for støtte til Sommerjazz.

Detaljer

Dato:
12. august
Tidspunkt:
18:00 – 20:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Parken ved Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark
+ Google Maps

@