,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TALK MED ANETTE HARBOE FLENSBURG

14. september 2021 kl. 17:0018:00

Talk med Anette harboe flensburg

Hør med når kunstkritiker Mai Misfeldt taler med den udstillingsaktuelle Anette Harboe Flensburg om den nærværende udstilling, om arbejdsprocesser, inspirationskilder og om forholdet til træerne.

I anledning af Anette Harboe Flensburgs 60-års fødselsdag i 2021 præsenterer Nivaagaards Malerisamling udstillingen ‘Træerne findes’, som præsenterer kunstnerens helt nye malerier sammen med et nøje udvalg af værker fra de seneste 30 år, hvor Anette Harboe Flensburg har markeret sig som en af vor tids mest talentfulde og anerkendte kunstmalere.

Pris
100 kr. 30% til årskortholdere.
KØB BILLET HER
Ingen krav om coronapas efter 1. august.
Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet.

 

Mad efter talken
Cafeen tilbyder aftenens ret efter arrangementet (Menu på vej) som kan tilkøbes online her. Bordet er automatisk booket til Jer, når I køber madbillet. Ingen krav om coronapas efter 1. september.
Pris 135 kr. 10 % til årskortholdere.

Obs:
I tilfælde af at myndighederne genindfører restriktioner på arrangementer, er vi selvsagt nødt til at begrænse antallet af publikum ved arrangementer. Ved en genindførelse af restriktioner vil vi kontakte de billetkøbere, som måtte være de senest tilkommende deltagere for annullering af deres billetter. I så tilfælde får man selvfølgelig refunderet sit billetkøb.

Detaljer

Dato:
14. september 2021
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@