,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teaterforestilling: ‘lille frø’

15. november 2021 kl. 15:0018:00

UDSOLGT: TEATERFORESTILLINGEN ‘LILLE FRØ’

Bemærk: Museets kunstudstillinger er denne dag ikke tilgængelige, da teateropsætningen optager al plads i særudstillingens største sal. Alle teaterforestillingens publikummer over 18 år modtager ved ankomst en gratis fribillet, som kan bruges enhver anden dag, hvor museet er åben. Børn og unge under 18 år, har altid gratis entré til museet.

Cafeen har lukket, men der vil kunne købes cookies, juicebrikker, lidt frugt og kaffe, som kan nydes i museets havefoyer inden forestillingen. Her er også tegneudstyr og Ib Spang Olsen-bøger, som gæster i alle aldre kan hygge sig med, inden det er teatertid.

Museet åbner dørene hhv. kl. 14.15 og 16.15 i forbindelse med de to forestillinger, der opføres kl. 15 og kl. 17.

En af vor tids største børnebogsillustratorer og -forfattere, Jakob Martin Strid, har fremhævet Ib Spang Olsen som sit særlige forbillede. Mandag 15. november kl. 15 og kl. 17 lader vi Jakob Martin Strids univers flytte ind i udstillingen og ser hans populære børnebog ‘Lille frø’ udfolde sig som teater ved Teater Fantast:

En meteor lander hos en frøfamilie på  5. sal. Ud kommer en lille frø. Lille Frø er fræk. Og der er faktisk ikke noget at gøre ved det. Både eksperter og åndelige vejledere opsøges, men det hjælper ikke. Han er og bliver slem og møder en masse modstand. Men måske er al hans ballade faktisk kunst? Måske er han ikke gal, men genial? I hvert fald ender det med, at alle hans narrestreger bliver udstillet; ophøjet til kunst.

Teater Fantast står også bag den succesfulde dramatisering af Jakob Martin Strids ‘Mustafas Kiosk’. Forestillingen ‘Lille Frø’ har nyskrevet musik komponeret af Kenneth Thordal, som også har skrevet musik til flere forestillinger på det Kongelige Teater.

Familieforestillingen er for de 4-8 årige og deres voksne (ikke egnet for børn under 4 år). Varighed ca. 1 time. Pladserne er unummererede med mulighed for at suidde på puder på gulvet forrest og stolerækker bagest.

Pris: 50 kr. for børn og 100 kr. for voksne/ 90 kr. for årskortholdere. 

FORESTILLINGEN KL 15 – UDSOLGT!
FORESTILLINGEN KL 17 – UDSOLGT!

Tak til Fredensborg Kommunes Kulturpulje for støtte til arrangementet.

Detaljer

Dato:
15. november 2021
Tidspunkt:
15:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@