,
Indlæser begivenheder

« All begivenheder

Teaterforestilling: ‘lille frø’

15. november kl. 15:0018:00

TEATERFORESTILLINGEN ‘LILLE FRØ’

En af vor tids største børnebogsillustratorer og -forfattere, Jakob Martin Strid, har fremhævet Ib Spang Olsen som sit særlige forbillede. Mandag 15. november kl. 15 og kl. 17 lader vi Jakob Martin Strids univers flytte ind i udstillingen og ser hans populære børnebog ‘Lille frø’ udfolde sig som teater ved Teater Fantast:

En meteor lander hos en frøfamilie på  5. sal. Ud kommer en lille frø. Lille Frø er fræk. Og der er faktisk ikke noget at gøre ved det. Både eksperter og åndelige vejledere opsøges, men det hjælper ikke. Han er og bliver slem og møder en masse modstand. Men måske er al hans ballade faktisk kunst? Måske er han ikke gal, men genial? I hvert fald ender det med, at alle hans narrestreger bliver udstillet; ophøjet til kunst.

Teater Fantast står også bag den succesfulde dramatisering af Jakob Martin Strids ‘Mustafas Kiosk’. Forestillingen ‘Lille Frø’ har nyskrevet musik komponeret af Kenneth Thordal, som også har skrevet musik til flere forestillinger på det Kongelige Teater.

Familieforestillingen er for de 4-8 årige og deres voksne (ikke egnet for børn under 4 år). Varighed ca. 1 time. Pladserne er unummererede med mulighed for at suidde på puder på gulvet forrest og stolerækker bagest.

Museets cafe er lukket om mandagen, men der kan købes snack og juice i museumsbutikken.

Pris: 50 kr. for børn og 100 kr. for voksne/ 90 kr. for årskortholdere. 

KØB BILLET TIL FORESTILLINGEN KL 15
KØB BILLET TIL FORESTILLINGEN KL 17

Tak til Fredensborg Kommunes Kulturpulje for støtte til arrangementet.

Detaljer

Dato:
15. november
Tidspunkt:
15:00 – 18:00
Begivenhed Category:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@