,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG: ’EVENTYRET I HVERDAGEN – HVERDAGEN I EVENTYRET’

26. oktober 2021 kl. 17:0018:30

FOREDRAG: ’EVENTYRET I HVERDAGEN – HVERDAGEN I EVENTYRET’

Generationer af danskere er vokset op med Ib Spang Olsens kunst omkring sig, for han tegnede lige gerne for voksne og for børn – de sidstnævnte bl.a. fordi ”de lugter godt”. Foruden sine egne billedbøger tegnede han til Halfdan Rasmussens ’vrøvle’digte for alle aldersklasser og anskueliggjorde mange andre danske digteres syner, lige fra H.C. Andersen over Tove Ditlevsen og Martin A. Hansen til Søren Ulrich Thomsen. Journalist, mag.art. Søren Vinterberg, forfatter til bogen ’Ib Spang Olsens ABC’, viser vej til billederne, bøgerne og mennesket Ib Spang Olsen, der i sit lange liv byggede bro mellem generationer og genrer med sine tusindvis af bogomslag og bladtegninger, plakater og portrætter ja, alle billedformater lige fra
frimærker til murmalerier.

Pris 100 kr. 30% til årskortholdere.
KØB BILLET HER
Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet.

Mad efter arrangementet
Cafeen tilbyder aftenens ret efter arrangementet (Menu på vej) som kan tilkøbes via ovenstående link. Bordet er automatisk booket til Jer, når I køber madbillet.
Pris 145 kr. 10 % til årskortholdere.

Obs:
I tilfælde af at myndighederne genindfører restriktioner på arrangementer, er vi selvsagt nødt til at begrænse antallet af publikum ved arrangementer. Ved en genindførelse af restriktioner vil vi kontakte de billetkøbere, som måtte være de senest tilkommende deltagere for annullering af deres billetter. I så tilfælde får man selvfølgelig refunderet sit billetkøb.

Detaljer

Dato:
26. oktober 2021
Tidspunkt:
17:00 – 18:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@