,
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST Værkpræsentation ved kunstner Katja Bjørn

14. marts 2018 kl. 17:0018:00

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST

Værkpræsentation ved kunstner Katja Bjørn

I forbindelse med åbningen af J.L. Jensen-udstillingen En duft af evighed afslørede Nivaagaards Malerisamling en udendørs installation af den danske videokunstner Katja Bjørn. Hun har med inspiration i Malerisamlingens nyerhvervede værk af J.L. Jensen lavet en video, der er gravet ned, så den ligger plant med jordoverfladen. Beskueren kigger således ned i jorden, der er spirende og livgivende, men også et sted for mørke, død og begravelse. I filmen, der veksler mellem realoptagelser og animation, ser vi frugter, blomster og kroppe, der strutter af liv, men langsomt går i forrådnelse, falder sammen og forsvinder.
Videoværket præsenteres onsdag den 14. marts kl. 17 af kunstneren selv, hvor hun fortæller om værket og giver en indføring i sit ouvre, og viser billedeksempler fra sin øvrige kunstpraksis.

Katja Bjørn er en væsentlig kunstner på den danske samtidskunstscene. Bosiddende i Århus har hun siden 2004 markeret sig med en særlig form for videoskulptur, som fokuserer på menneskets krop, og hvor transformation er et stærkt omdrejningspunkt.

Gratis for årskortholdere eller når entreen er betalt
Tilmelding på info@nivaagaard.dk eller tlf. 49 14 10 17

Detaljer

Dato:
14. marts 2018
Tidspunkt:
17:00 – 18:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Nivaagaards Malerisamling
Gammel Strandvej 2
Nivå, 2990 Danmark

@