,

Vil du glæde en, du holder af, med oplevelser i kunstens verden? Så giv et årskort til Nivaagaards Malerisamling i julegave – det vil sprede glæde hele vejen hen til museet! Vores årskortholdere er også i denne tid en værdifuld støtte og opbakning til museet, som vi sætter stor pris på.

Et årskort giver gratis adgang til museets udstillinger i et helt år og et væld af kunstoplevelser og arrangementer i tilknytning til de skiftende udstillinger: Frem til 24. januar viser vi den anmelderroste Historier om mødre, til foråret præsenterer vi særudstillingen Wilhelm Marstrand. Den store fortæller, mens efteråret i anledning af 100-året for Ib Spang Olsen byder på en udstilling med den folkekære tegner og illustrator.

Gennem hele året viser vi skiftende udstillinger med et udvalg af museets egen kunstsamling, der består af mere end 220 værker fordelt over 500 års kunsthistorie med markante kunstværker fra italiensk renæssance, nederlandsk barok og dansk guldalder. Kunstsamlingen er en af landets største fra perioden.

Henover sommeren 2021 vil Nivaagaards Malerisamling gennemgå en større klimarenovering, der skal sikre bevaringen af samlingen, indlån af store kunstværker til fremtidens udstillinger og et miljøvenligt museum med en grøn profil. Den periode museet vil være lukket, vil blive lagt oveni årskortholderens periode, når museet genåbner i efteråret. I løbet af sommeren vil museet stadig være aktivt i lokalområdet, dels gennem et projekt i Nivå bymidte i samarbejde med kunstneren Danh Vo, dels gennem diverse udendørs arrangementer.

Et årskort til Nivaagaards Malerisamling giver op til 50% rabat på foredrag, koncerter, workshops og udflugter og gratis omvisninger, filmvisninger, korkoncerter, ordvandringer, læse- og håndarbejdskredse, præstetanker & billedfortællinger foruden tegneundervisning for børn og croquistegning for voksne. Der er 10% rabat ved køb i museumsbutikken og cafeen og nedsat pris for en ledsager.

Køb årskort – 250 kr.

Køb et årskort 1+1 – 450 kr.

Gaver

Når du giver et årskort, får modtageren en valgfri gave: udstillingsplakat, mulepose eller 10 postkort (to gaver ved køb af årskort 1+1).

Frem til 16. december i webshoppen og 23. december i museumsbutikken har vi et særligt julegave-tilbud til alle årskortholdere, der tilbydes et gratis katalog til den kommende udstilling ‘Wilhelm Marstrand. Den store fortæller’ eller den aktuelle særudstilling ‘Historier om mødre’, hvis man som årskortholder giver et årskort i julegave til et nyt medlem (som ikke har været medlem de sidste tre måneder).


@