Gratis introduktioner og omvisninger

(Opdateret 27. april 2021) Snart kan vi igen vise jer rundt ved vores populære gratis introduktioner af ca. 30 minutters varighed i de aktuelle særudstillinger, hvor omviseren tilpasser introduktionen til antallet af deltagere.

Er gruppen på mindre end 9 deltagere benyttes museets audiosystem, så stående deltagere kan holde behørig afstand til hinanden. Man kan medbringe egne høretelefoner, købe i butikken til 30 kr. eller låne et afsprittet sæt i receptionen. Dukker der flere en 9 deltagere op, afholdes introduktionen som et siddende arrangement. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende.

Det er gratis at deltage i museets introduktioner, når entréen er betalt. Deltagelse er først-til-mølle, men vi anbefaler at du forhåndskøber billet på museets hjemmeside til et af de gældende timeslots op til starttidspunktet for introduktionen. Der kan ikke reserveres plads til introduktioner, der afholdes for enkeltpersoner. Private bookinger bestilles på museets hjemmeside via dette link.

 

 

 


@