Gratis introduktioner og omvisninger

Introduktioner hver torsdag kl. 17
Omvisning i fast samling den sidste onsdag i måneden kl. 17

Nivaagaards Malerisamling tilbyder ugentlig en gratis introduktion af ca. 30 minutters varighed i de aktuelle særudstillinger torsdage kl. 17, hvor omviseren tilpasser introduktionen til antallet af deltagere.
Den sidste onsdag i måneden kl. 17 tilbyder vi en gratis omvisning af ca. 50 minutters varighed i den faste samling med skiftende temaer.

Er gruppen på mindre end 9 deltagere benyttes museets audiosystem, så stående deltagere kan holde behørig afstand til hinanden. Man kan medbringe egne høretelefoner, købe i butikken til 30 kr. eller låne et afsprittet sæt i receptionen. Dukker der flere en 9 deltagere op, afholdes introduktionen som et siddende arrangement i museet gamle afdeling. Der behøves ikke bæres mundbind eller visir, når man er siddende.

Det er gratis at deltage i museets introduktioner, når entréen er betalt. Deltagelse er først-til-mølle, men vi anbefaler at du forhåndskøber billet på museets hjemmeside til en af følgende timeslots: kl.15.30/ kl.16/ kl.16.30/ kl.17. Der kan ikke reserveres plads til introduktioner, der afholdes for enkeltpersoner. Private bookinger bestilles på museets hjemmeside via dette link.

 

Find de enkelte introduktioner og omvisninger i kalenderen her »

 

 

 


@