• Nivaagaards Malerisamling genåbner 26. maj

Nyd kunsten i trygge rammer

Velkommen til et museum med sikker afstand! Entrébilletten bookes på forhånd og sikrer, at der altid er et begrænset antal gæster på museet – og ingen kommer forgæves.

KUN FORUDBESTILTE BILLETTER
– Bookes her: nivaagaard.billetexpressen.dk
– Gæster u. 18 år har gratis adgang, men skal have en forhåndsbooket billet af hensyn til det samlede antal gæster på museet.
– Billetpriserne er inkl. 7 kr. gebyr.
– I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke

PÅ MUSEET
– Der er ingen fast rute gennem udstillingerne – begrænset publikumsadgang sikrer mulighed for god afstand mellem de besøgende.
– Der er nem adgang til sprit-dispensere flere steder på museet. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.
– Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn – af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.

BUTIK OG BETALING
– Butikken har åben, men pladsen er begrænset. Det er også muligt at handle på webshop: butik.nivaagaard.dk og afhente de købte varer på museet ifm. besøget.
– Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes. Pga. coronasituationen undgås helst kontanter.

CAFE
– Cafeen følger museets åbningstider og serverer lette anretninger og udvalgte drikkevarer, der kan nydes både ude og inde. Færre borde indenfor end tidligere. Menuen findes her.

– I henhold til sundhedsstyrelsens retningslinjer skal der i øjeblikket bæres mundbind, når man går ind i cafeens område. Der skal ikke bæres mundbind, når man sidder ved bordene. Det er muligt at købe mundbind i receptionen, hvis man ikke selv har mundbind med (20 kr. for 5 stk. eller 40 kr. for 10 stk.).

ARRANGEMENTER
Læs mere om vores corona-håndtering af arrangementer her.

BEMÆRK
– Der er generelt færrest gæster på museet i hverdage kl. 16-20, hvor kunsten kan nydes i rolige omgivelser – og besøget evt. afsluttes med aftensmåltid i cafeen.

Vi glæder os til at byde jer indenfor!

Forhindret i at besøge museet? Oplev vores kunstsamling digitalt:

Besøg samlingen på vores hjemmeside: nivaagaard.dk/samling

Og på Google Arts & Culture

Eller se FILM FRA MUSEET


@