• Nivaagaards Malerisamling genåbner 26. maj

Nyd kunsten i trygge rammer og med sikker afstand

Nivaagaards Malerisamling genåbnede 26. maj, og meget på museet er heldigvis som før. Men for at give alle gæster den bedste sikkerhed og tryghed og sikre, at ingen kommer forgæves, vil man møde visse forandringer i forbindelse med museumsbesøget:

BOOK ONLINE BILLETTER

– Billet købes på forhånd pga. begrænset adgang i afgrænsede tidsrum. På hverdage er der frem til kl. 16 kun adgang med forudbestilte billetter på nivaagaard.billetexpressen.dk. Dette gælder også for årskortholdere. På hverdage er der ofte bedre plads på museet sidst på eftermiddagen og aften, og vi giver derfor i øjeblikket mulighed for at besøget museet uden at booke tid i hverdagene efter kl. 16. Der kan forekomme en mindre ventetid, hvis mange dukker op samtidig.

– Billetten giver op til 2 timers adgang til museets udstillinger, butik og cafe.

– Første ankomsttid i hverdage kl. 11 er forbeholdt seniorer.

– Bliver man forhindret i at besøge museet med sin bestilte billet, er det vigtigt at melde afbud til info@nivaagaard.dk, så man ikke optager pladsen for andre, der gerne vil besøge museet i en tid med begrænset adgang. I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke.

PÅ MUSEET

– Der er ingen fast rute gennem udstillingerne – begrænset publikumsadgang sikrer mulighed for god afstand mellem de besøgende.

– Nem adgang til sprit-dispensere flere steder på museet. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.

– Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn – og af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.

BUTIK

– Butikken har åben, men pladsen er begrænset. Det er også muligt at handle på webshop: butik.nivaagaard.dk og afhente de købte varer på museet ifm. besøget.

– Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes. Pga. coronasituationen undgås helst kontanter.

CAFE

– Cafeen følger museets åbningstider og serverer lette anretninger og udvalgte drikkevarer, der kan nydes på terrassen og i parken. Færre borde indenfor end tidligere. Menuen findes her.

Oplysning til årskortholdere

Det antal uger, hvor Nivaagaards Malerisamling er lukket som følge af corona-situationen, vil blive lagt på årskortet i den anden ende, når vi genåbner.

BEMLÆRK: SOMMERFERIEPRISER – HALV PRIS (27.6.-9.8.20)

Voksen: 45 kr. + 7 kr. i gebyr

Senior: 40 kr. + 7 kr. i gebyr

Studerende, gæst til årskortholder og gruppepris: 35 kr. + 7 kr. i gebyr

Forhindret i at besøge museet? Oplev vores kunstsamling digitalt:

Her på vores website
Og på Google Arts & Culture


@