Velkommen til et museum med sikker afstand

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes retningslinjer.

Museumsgæster skal ved ankomst fremvise coronapas med:

  • Et negativt resultat fra en covid-19 test foretaget inden for 72 timer før ankomst til museet – testen skal være en antigentest (hurtigtest) eller PCR-test – eller et gennemført vaccinationsforløb mod covid19.
  • En covid-19-test med et positivt resultat, som er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget (dvs. dokumentation for overstået covid19-forløb), eller
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid19, som er mindst 14 dage gammelt.
  • Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Dokumentation kan både foreligge i papirformat og elektronisk.

Undtaget er:

  • Børn under 15 år
  • Personer, der af sundhedsmæssige årsager ikke bør få foretaget en test

Online billetter – og halv pris
Tirsdag-fredag kl. 16-20 tilbyder vi halv pris på entrébilletten. Det skyldes, at Nivaagaards Malerisamling frem til oktober 2021 gennemgår en større klimarenovering, hvor to af museumssalene på skift vil være lukket.

Læs mere om klimarenoveringen.

Museet tager imod det antal gæster, som pladskravene angiver. Entrebilletten kan købes i museets reception. Det er også muligt at bestille billetten på forhånd og sikre sig, at der er plads i det tidsrum, man ønsker at besøge museet. Bestil online entrebillet her.

Sikkerheden på museet
– Gæster over 12 år skal bære mundbind eller visir på museet. Det er muligt at købe mundbind i receptionen.
– Der er ingen fast rute gennem udstillingerne – begrænset publikumsadgang sikrer mulighed for god afstand mellem de besøgende.
– Der er nem adgang til sprit-dispensere flere steder på museet. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.
– Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn – af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.

Butik og betaling
– Butikken har åben, men pladsen er begrænset. Det er også muligt at handle på vores webshop her og afhente de købte varer på museet ifm. besøget.
– Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes. Pga. coronasituationen undgås helst kontanter.

Cafe
– Cafeen følger museets åbningstider og serverer lette anretninger til frokost, et udvalg af kager og drikkevarer samt aftenens ret, der kan nydes både ude og inde. Se her, hvad cafeen tilbyder: A la carte
– Der skal også i cafeen fremvises gyldigt coronapas og bæres mundbind/visir ved ankomst. Sidder man i cafeens udeområde, er det ikke nødvendigt fremvise coronapas.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i trygge rammer!

Åbningstider

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdag 11-17
Mandag lukket

Bemærk: Kristi Himmelfartsdag og 2. Pinsedag åbent som helligdage: kl. 11-17

Venter du lidt endnu? Nyd museet digitalt

Få kunsten hjem i stuerne med vores filmpræsentationer af kunstværker fra særudstillinger og egen samling, foredrag, åbningstaler, oplæsninger og digitale omvisninger – se med her: FILM FRA MUSEET

Kom tæt på alle malerierne og besøg museets kunstsamling her: nivaagaard.dk/samling – og på Google Arts & Culture


@