Værd at vide før ankomst til museet

Nivaagaards Malerisamling tilbyder frem til 26. september reduceret entrépris: 60 kr. (normalpris 90 kr.). Og halv pris på entrébillettens normalpris tirsdag-fredag kl. 16-20. Det skyldes, at museet frem til oktober 2021 gennemgår en større klimarenovering, hvor to af udstillingssalene er lukket. Museets samling kan i denne periode ikke opleves på museet. Til gengæld vises særudstillingen Anette Harboe Flensburg. Træerne findes i to nyrenoverede sale.

Læs mere om klimarenoveringen.

Sikkerhed på museet i forbindelse med corona

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes retningslinjer:

  • Det er ikke længere et krav at fremvise coronapas på museet, men fortsat ved indendørs ophold i cafeen (frem til 1. september).
  • Museet tager imod det antal gæster, som pladskravene angiver. Entrebillet købes i museets reception. Der er ikke time slots og online bestilling.
  • Der er ingen fast rute gennem udstillingerne – begrænset publikumsadgang sikrer mulighed for god afstand mellem de besøgende.
  • Der er nem adgang til sprit-dispensere flere steder på museet. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.
  • Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn – af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.

Butik og betaling

  • Butikken har åben, men pladsen er begrænset. Det er også muligt at handle på vores webshop her og afhente de købte varer på museet ifm. besøget.
  • Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes. Pga. coronasituationen undgås helst kontanter.

Cafe

  • Cafeen følger museets åbningstider og serverer lette anretninger til frokost og aften samt et udvalg af kager og drikkevarer, der kan nydes både ude og inde. Se her, hvad cafeen tilbyder: A la carte
  • Der skal fremvises gyldigt coronapas i cafeen – dog ikke i cafeens udeområde.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i trygge rammer!

Åbningstider

Tirsdag – fredag 11-20
Lørdag, søndag og helligdag 11-17
Mandag lukket

Nyd også museet digitalt

Få kunsten hjem i stuerne med vores filmpræsentationer af kunstværker fra særudstillinger og egen samling, foredrag, åbningstaler, oplæsninger og digitale omvisninger – se med her: FILM FRA MUSEET

Kom tæt på alle malerierne og besøg museets kunstsamling her: nivaagaard.dk/samling – og på Google Arts & Culture


@