Museet er midlertidig lukket

Nivaagaards Malerisamling har siden 9. december været lukket på baggrund af regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger som følge af COVID-19.

Salg og forhåndsbooking af online entrebilletter til  museet er tilsvarende lukket, indtil genåbningsdatoen kendes med sikkerhed.

Vi glæder os meget til at åbne dørene og byde jer inden for i 2021!

Forhåndskøbte billetter i perioden 9. december og frem vil stadig kunne anvendes i det nye år. Man skal da blot booke en fribillet i et time slot i vores online billetsystem på BilletExpressen, så snart det genåbner, og medbringe den sammen med den købte billet: https://nivaagaard.billetexpressen.dk.

Ønsker man at få sin forhåndsbookede entrebillet gældende i lukkeperioden refunderet, kan det ske ved fremsendelse af e-mail til cw@nivaagaard.dk.

Årskortholdere vil få det samlede antal lukkedage tilført som ekstra dage i deres årskort-periode, så snart museet genåbner.

På gensyn – pas på jer selv og hinanden så længe!

Mens vi venter – nyd museet digitalt

Få kunsten hjem i stuerne med vores filmpræsentationer af kunstværker fra særudstillinger og egen samling, foredrag, åbningstaler, oplæsninger og digitale omvisninger – se med her: FILM FRA MUSEET

Kom tæt på alle malerierne og besøg museets kunstsamling her: nivaagaard.dk/samling – og på Google Arts & Culture

Besøg også vores webshop her.

NÅR MUSEET GENÅBNER: VELKOMMEN TILBAGE MED FORUDBESTILTE BILLETTER

Entrébilletten bookes på forhånd og sikrer, at der altid er et begrænset antal gæster på museet – og ingen kommer forgæves.

– Bookes her: nivaagaard.billetexpressen.dk
– Gæster u. 18 år har gratis adgang, men skal have en forhåndsbooket billet af hensyn til det samlede antal gæster på museet.
– Billetpriserne er inkl. 7 kr. gebyr.
– I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke


@