• Koncerter

Koncerter

Foråret 2020 byder på en serie jazz-koncerter på museet. Vi indleder sæsonen med impro-jazz ved Jesper Thilo og Jakob Fischer Trio. Saxofonist Søren Sigumfeldt og sanger Mesciya Lake lover os en swingende koncert i Søjlesalen, og endelig byder programmet også på de internationale jazz-navne komponist og trommeslager Snorre Kirk og tenorsaxofonist Stephen Riley.

Udover jazz-koncerter kan vores gæster også opleve Koromvisning med Humlekvartetten, der byder på en musikalsk omvisning i museets kunstsamling samt koncertforedrag med kunsthistoriker Alice Fanøe, der fortolker en række af Malerisamlingens værker med sang ved tenor Jonathan von Schwanenflügel.

Glæd jer til endnu et forår med musikoplevelser på museet!

Læs mere om koncerterne her »

Vi anbefaler at købe billetterne på forhånd, da der er et begrænset antal pladser. Det er ikke muligt at reservere billetter til betalingsarrangementer. Billetter kan købes på to måder: via billetto.dk eller i museets reception. Billetkøb via billetto.dk giver den ekstra fordel, at du ved tilvalg af aftenens ret i cafeen får kaffe og dessert med i prisen. Billet til et arrangement inkluderer altid entre til museet. 


@